Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn demı ama cok erken daha cok yenıyım evet evet ayh bak cok mutlu oldum sımdı rahatladım cok cok cok tesekkur ederım kuzuuummmhoppa:dilektut:

çok sevindim canım ohhh bak böyle üzmek yok kendimizi daha çok erken yakındır senin hamöişliğin içimden öyle geçiyo bende sana teşekkür ederim gülüm

kızlar ben kacıtm hayırlı ıftarlar yemek yapcam daha

sanada fıstık allaha emanet ol

iyiyim ayşegülüm canım sen nasılsın

iyiyim bende kurabiyem senin prens nasıl bakim bir emri varm paşamızın yapalımm annesii :dilektut:

oyy oyyy bitanem benimm inş ben kendimi kontroö edebilirim kursa yazılmayı düşünüyorumn bu sene ne dersin kafam dağilir düşünmem belki bişeylerle meşgul olursam
tamam canım zaten süslenmeye bayılırım ben bak şimdien iyi geldi düşüncesi bile ço saol desteğin için çok seviyorum sizi

ohh ne güzel ciciş ciciş şeyler almışsın nızdr prensese allah sağlıcala kullanmayı nasip etsin inş canım benimm allah kolay bir doğum nasip etsin bütün hamişlerimize

canım kurs tabiki çok iyi olur, en azından kafan dağılır, farklı bir çevre edinirsin hem de eğlenirsinnnn 🙂 rica ederim canımmmm
aminnnnnnn canım inşallahhhhh.

mrsm iyiyiz bitanem.siz nasılsınız.ben magnezyumu çok düzenli kullanıyorum bu aralar ama buna rağmen bu gece yine kramp girdi.bekarken de olurdu gerçi benim yıllardır arada geceleri oluyor öyle

bizde iyiyiz çok şükür canım. yaaa öyle miii benim henüz sadece 1 kez kramp girdi. magnezyum ne bilmiyorum ben. 2 ilacım var biri vitamin biri demir ilacı
tekrar kramp gelecek diye ödüm kopuyor çok kötüymüş yaaa 🙁(( kramp engelleyiici hareket var arada onu yapıyorum, sabah kalkınca ya da yatmadan önce.

canım kurs tabiki çok iyi olur, en azından kafan dağılır, farklı bir çevre edinirsin hem de eğlenirsinnnn 🙂 rica ederim canımmmm

bizde iyiyiz çok şükür canım. yaaa öyle miii benim henüz sadece 1 kez kramp girdi. magnezyum ne bilmiyorum ben. 2 ilacım var biri vitamin biri demir ilacı
tekrar kramp gelecek diye ödüm kopuyor çok kötüymüş yaaa 🙁(( kramp engelleyiici hareket var arada onu yapıyorum, sabah kalkınca ya da yatmadan önce.

tamam canım kayıtlar başlsın inş yazılıcam bir kursa ya ben sizin hakkınızı nasıl ödüycem allah sizden razı olsun nezaman kendimi kötü hissetsem sizinle neşeleniyorumm iyiki tanımşm siz yoksa ben napardım

iyiyim bende kurabiyem senin prens nasıl bakim bir emri varm paşamızın yapalımm annesii :dilektut:
var olmaz olur mu.kurabiyeli teyzem kendini sakın üzmesin diyor.yoksa kurabiyesiz kalırız ben onun üzülmesini istemiyorum diyor.

ya geçen gece 3 kere oldu.magnezyum eksikliğinde oluyormuş.bana dr ilk 3 ayı sonunda direk verdi.ablamın dr vermemiş hiç.ablamda da hiç olmamış.herkeste olmuyor.artık ben de korkuyorum olursa diye.bu arada senin prensesin hareketleri daha kuvvetli oldu mu?benim bebişim artık belli ki büyüdü.bazen çok acımasız tekmeliyor 🙂

tamam canım kayıtlar başlsın inş yazılıcam bir kursa ya ben sizin hakkınızı nasıl ödüycem allah sizden razı olsun nezaman kendimi kötü hissetsem sizinle neşeleniyorumm iyiki tanımşm siz yoksa ben napardım

biz burada birbirimiz için varız canım benimmmmmm
belki gerçek hayatta bu kadar destek ya da dua bulamazken burada fazlasını buluyoruz.
allah herkesten razı olsunnnn

ya geçen gece 3 kere oldu.magnezyum eksikliğinde oluyormuş.bana dr ilk 3 ayı sonunda direk verdi.ablamın dr vermemiş hiç.ablamda da hiç olmamış.herkeste olmuyor.artık ben de korkuyorum olursa diye.bu arada senin prensesin hareketleri daha kuvvetli oldu mu?benim bebişim artık belli ki büyüdü.bazen çok acımasız tekmeliyor 🙂

ah canım yaaa.... kısmet o zaman. son aylarda çok olur diye duymuştum ama belli olmuyor demek ki.
evet canım epey güçlendi ve hiç durmuyor 🙂 maşallah hareketli. evet günden güne canımızı yakabilirmiş tekmeleri 🙂

Geri