var olmaz olur mu.kurabiyeli teyzem kendini sakın üzmesin diyor.yoksa kurabiyesiz kalırız ben onun üzülmesini istemiyorum diyor.
ya geçen gece 3 kere oldu.magnezyum eksikliğinde oluyormuş.bana dr ilk 3 ayı sonunda direk verdi.ablamın dr vermemiş hiç.ablamda da hiç olmamış.herkeste olmuyor.artık ben de korkuyorum olursa diye.bu arada senin prensesin hareketleri daha kuvvetli oldu mu?benim bebişim artık belli ki büyüdü.bazen çok acımasız tekmeliyor 🙂
oyyyy oyyyy yerim ben o minik prensi yaaa canım benim teyzesinin gülüüü emirleri yerine getiricektir merak buyurmasınlar canım benim yaa
tekmelesin tekmelesin futbolcu olcak benim yeğenimm yaaa
biz burada birbirimiz için varız canım benimmmmmm
belki gerçek hayatta bu kadar destek ya da dua bulamazken burada fazlasını buluyoruz.
allah herkesten razı olsunnnn
aminnn çok doğru burdaki duar sayesinde rahatlıyorum meleğimin gelceğine inanıyorum sizi çok seviyorummm hemde çok
ya ben varya burdaki herkesi çok merka ediyorum ama asıl yeğenlerimi merak ediyorum keşke onları görebilme imkanım olsaydı öpüp koklaya bilseydim doğunca benim yerimede öpün onlar neolur teyzesi onlar çokkkkkkkkkkkkk seviyooo hemde çokkk