Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canım kurs tabiki çok iyi olur, en azından kafan dağılır, farklı bir çevre edinirsin hem de eğlenirsinnnn 🙂 rica ederim canımmmm
aminnnnnnn canım inşallahhhhh.

mrsm iyiyiz bitanem.siz nasılsınız.ben magnezyumu çok düzenli kullanıyorum bu aralar ama buna rağmen bu gece yine kramp girdi.bekarken de olurdu gerçi benim yıllardır arada geceleri oluyor öyle

bizde iyiyiz çok şükür canım. yaaa öyle miii benim henüz sadece 1 kez kramp girdi. magnezyum ne bilmiyorum ben. 2 ilacım var biri vitamin biri demir ilacı
tekrar kramp gelecek diye ödüm kopuyor çok kötüymüş yaaa 🙁(( kramp engelleyiici hareket var arada onu yapıyorum, sabah kalkınca ya da yatmadan önce.

tamam canım kayıtlar başlsın inş yazılıcam bir kursa ya ben sizin hakkınızı nasıl ödüycem allah sizden razı olsun nezaman kendimi kötü hissetsem sizinle neşeleniyorumm iyiki tanımşm siz yoksa ben napardım

biz burada birbirimiz için varız canım benimmmmmm
belki gerçek hayatta bu kadar destek ya da dua bulamazken burada fazlasını buluyoruz.
allah herkesten razı olsunnnn

ah canım yaaa.... kısmet o zaman. son aylarda çok olur diye duymuştum ama belli olmuyor demek ki.
evet canım epey güçlendi ve hiç durmuyor 🙂 maşallah hareketli. evet günden güne canımızı yakabilirmiş tekmeleri 🙂