Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

tamam datluuum güle güle

evet bacım bende öyle yapıyorum yatınca ilk işim ayakları dikmek oluyor yapmıyorum hiçbişi bi yemek bulaşık o kadar

oyy datluum sendemi gidiyon güle güle

canım c.tesi randevu alacağız eğer herşey yolundaysa keseciği bari görürüz diye düşünüyorum %66 lık değerden hesapladım en az 650 700 arası olması lazım değerlerimin oda kesecik için yeterli herhalde ama Allah korusun yine değerlerimde sorun çıkarsa en azından bu defa 4 gün fazladan hamişliğimin tadını çıkarmışolacağım
o yüzen c.tesi dr gidince yaptırırım artık
ıınsallah cıkmaz canım nsallah bu sefer agzının tadıyla bu guzellıgı yasarsın....

ayy canım çok tebrik edrim allah tamamına eridrsin innşş darısı bize

inş canım benim inş yap tabi gülüm yap bende heycanlandım baya bir gaza geldim sen nasıl yedin inciri ban söylede bende öyle yiyim kıss duada buluşalımm
bacım aç karnına aklına geldikçe ye gerçi şimdi ramazan ayındayız ama iftardan sonra ye yatarken ye sahura kalkınca sofrayı hazırlarken yeee hem incir insanı tok tutuyor
bu defa meleğin sımsıkı tutunacak sana canım. ben de inanıyorum🙂
oyyy canım benim bütün dualarım bu yönde inşallaah
tamam canım sağol.

peki erkeler için birşey var mı keçi boynuzu yemekten başka.

bir arkadaşımın da kocasında problem varmış. hareketli sperm sayısı yeterli değilmiş. 10 yıldır olmuyormuş. tüp bebek deneyecek maddi olanak ta yokmuş
canım keçi boynuzundan başka bildiğim bişi yok keçi boynuzuda 70 gün sonra etkisini gösteriyormuş olgun bi sperm ancak 70 günde oluşuyormuş ya o yüzdeen sanırım
ayyyy canlar kocişim geldi çıkmam lazım öpüyorum hepiiziii
herkese hayırlı ramazanlar

bacım aç karnına aklına geldikçe ye gerçi şimdi ramazan ayındayız ama iftardan sonra ye yatarken ye sahura kalkınca sofrayı hazırlarken yeee hem incir insanı tok tutuyor

canım keçi boynuzundan başka bildiğim bişi yok keçi boynuzuda 70 gün sonra etkisini gösteriyormuş olgun bi sperm ancak 70 günde oluşuyormuş ya o yüzdeen sanırım

Kıss sendemi kaçıyon, offf şimdi teker teker dökülürherkes kimsecik kalmıcak biliyorum... :cry:

ayşegülüm de gelmiş. hoşgelmiş🙂

canım benim naber nasıl sın bakimm hoşbulduk

ıııyyyy Allah kolaylık versin.

ya yarında gitcem adam iğneleri soktuda soktu sanki mkanal tedavisi yerine dişime apartman yapıyoo töbe töbee

tamam fıstığım benimm çok güzel haberlerle gelcen bize inş busefer herşey yolunda gitcek allah yardımcın olsun duarımız seninle

yerim yerim boll bol yerim bundan sonra

tamam canım gle gülee

Geri