Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Canlarım çıkıyorum, otobüsüm gelmek üzere kaçırmiyim, belki evden girerim gidince, bu akşam iftara davetliyiz de... 🙂 öptüm görüşemezsek hepinizi...
tamam datluuum güle güle
izgilcimm sna tavsiyem cnm ayaklarını kaldırıp bol bol uzan bu aralar bebişin iice yerleşşsin inşş hiç bi iş yapma bak dinlen sen hepp sonra yaparsın yavaştan yavaştan yatıp uzamnmaya bak hep
evet bacım bende öyle yapıyorum yatınca ilk işim ayakları dikmek oluyor yapmıyorum hiçbişi bi yemek bulaşık o kadar
kızlar hepinize hayırlı iftarlar bende çıkıyorum dua ilee
oyy datluum sendemi gidiyon güle güle
izgılllllllllllllllll tekrar ne zaman yaptırcaksın testı?
canım c.tesi randevu alacağız eğer herşey yolundaysa keseciği bari görürüz diye düşünüyorum %66 lık değerden hesapladım en az 650 700 arası olması lazım değerlerimin oda kesecik için yeterli herhalde ama Allah korusun yine değerlerimde sorun çıkarsa en azından bu defa 4 gün fazladan hamişliğimin tadını çıkarmışolacağım
o yüzen c.tesi dr gidince yaptırırım artık

canım c.tesi randevu alacağız eğer herşey yolundaysa keseciği bari görürüz diye düşünüyorum %66 lık değerden hesapladım en az 650 700 arası olması lazım değerlerimin oda kesecik için yeterli herhalde ama Allah korusun yine değerlerimde sorun çıkarsa en azından bu defa 4 gün fazladan hamişliğimin tadını çıkarmışolacağım
o yüzen c.tesi dr gidince yaptırırım artık

öyle deme canım Allah korusun.
bu defa sonuna kadar gidecek inşallah🙂

izgil ballı çörekotlu tarçınlı kür nasıldı?
ben aslında sormuştum ama unuttum🙂
en azından ramazan sonrası yaparım.

ama ben tatlı sevmem yaaa 🙁
canım bende sevmiyordum ama mecbur olunca yiyor insan
küçük bir kaseye biraz bal koy içine yarın çay kaşığı tarçın 1 tatlı kaşığıda çörek otu koy hergün 1 çay kaşığı ye olurmu datluum mutlaka yap

canım bende sevmiyordum ama mecbur olunca yiyor insan
küçük bir kaseye biraz bal koy içine yarın çay kaşığı tarçın 1 tatlı kaşığıda çörek otu koy hergün 1 çay kaşığı ye olurmu datluum mutlaka yap

tamam canım sağol.

peki erkeler için birşey var mı keçi boynuzu yemekten başka.

bir arkadaşımın da kocasında problem varmış. hareketli sperm sayısı yeterli değilmiş. 10 yıldır olmuyormuş. tüp bebek deneyecek maddi olanak ta yokmuş

sonucumu aldım kızlar veeeeeeeeeeeee 119.64 bebeşimin değeri yaklaşık 3 haftalık çok heycanlıyım

ayy canım çok tebrik edrim allah tamamına eridrsin innşş darısı bize

ooyyyy maşallaaah daha dün gibi hatırlıyorum hamile kaldığın günü canım benim yaa Rabbim bir avazda kurtarsın inşallaaah
güzel dileklerin için çok çoook teşekkür ederim canım inşallah kucağıma aldığım günleride görürüm

ahhh canımsın yaaaa inşallah dediğin gibi herşey güzel olur canım

oohhh oohhhhh canım beniiim çok çok çoooook sağol Rabbim tez vakitte sanada nasip eder inşallah gülüm o zaman bende sana parti yaparım hadi bakiiim bol bol çalış olurmu incir de ye mutlaka

gülüüüüüm niye ağladın ki kıyamam sanaaaa amiiin canıııım inşallah ettiğiniz bütün dualar kabul olur Allah cc ın izniyle

ooyy ooyyyy bi parti dahaaa oohh oohhh yandan yandan hheehheee canımsın benim...tablo arkadaiım kader dostum hadi bakalım sıra sende inşallaaah bu ayki tablon sana uğur getirir

oooyyyy gülüüüm sonunda karşılaştık canım benim ne olur dualarınızı hiiç eksik etmeyin herşey yolunda gitsin
tamam canııım Allah razı olsun

gülüm yaaa düşündümde evet evet ilk önce ben hamiştim benim hemen arkamdan sen hamiş olmuştum hadi bakiiiiim takıl peşime uçuyoruuuuuuuzzzz hheehheeee
canım yaaaa evet haklısın hele cçtesi olsun keseciğimizi bir görelim bak ben ne partiler yapıcam burada

ooooooooo gülüüüüümmmmm beraber hamş kalmışız oohh oohhh ikimiz içinde hayırlısı olsun inşallah ikimizinde hamişliği sorunsuz geçer

ayyyyy canım benim buralardaydım ama yazıyordum heeep inşallah gitmemişsindir duurr gitme geliyoruuuuuummmmm

inş canım benim inş yap tabi gülüm yap bende heycanlandım baya bir gaza geldim sen nasıl yedin inciri ban söylede bende öyle yiyim kıss duada buluşalımm

Geri