evet haklısın hatta sancı odasının yanında dogum odası vardı...arkadasımın annesı gırme dıye uyardı benı.....🙂olsun be bacım sonunda bızde o durumda olmayacakmıyız etkılendım evet ama olsun alıstırmam gerek kendımı....
ama ınanın o an allah nasıp ederse tum dualarım sızler ıcın olacak ınsallah ozamana kadar gelırde sızın bebısler gerek kalmaz.....
sen yine de uzak dur derim. benim görümce de öyle girdi falan ama doğum yaklaşınca acayip tırstı ve o kadar söylememize rağmen sezeryan yaptırdı. sancı ve doğum korkusundan!
sen yine de uzak dur derim. benim görümce de öyle girdi falan ama doğum yaklaşınca acayip tırstı ve o kadar söylememize rağmen sezeryan yaptırdı. sancı ve doğum korkusundan!
canım benım etmezmıyız dualarımız hepımız ıcın..gece de en yakın arkadasımın sancıları gelmıs apar topar hastaneye gelmısler...bızde gece hastaneye gıttık onu oyle gordum ya delı oldum sancıları coktu...taaaaaa kı sabah saat 11de dogumunu yaptı aksama bebısı gormeye gıdecegız...cok sukur sorunsuz geldı...ama gece uyuyamadım dua ustune duayla yattım.....senın haberıde aldım sımdı super bır gun oldu benım ıcın....
aklıma geldkçe yedim bacım birde ballı çörekotlu tarçınlı kürü yedim bide folik asid bak folik asidi arkadaşıma dr u önermiş yumurta gelişimi için birde tabikii bol bol gün aşırı çalışma heee bu arada ateş ölçtüm ama yükselme olmayınca bıraktım ama hangi aralıkta olduysa benim mucizem olmuş
İzgilim bende sana salatı tefriciye okurum, ama ben türkçeden okuyorum, istersen okurum vakit buldukça, bende ramazan başında 41 yasine başladım bitmek üzere 5 tane kaldı...
oyyy canım beniim çok sağol 5 tane olur 10 tane olur hiç farketmez benim için önemli olan okuyanların olması baştan kendim okurum diye düşünüyordum ama sonra dedim ki kiminkinin kabul olacağı belli olmaz o yüzden dağıtıyorum kuşuum çok çok sağol