Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

he iyi yani bi ben değilim hayır bakıyorum hep kabızlık sorunu olur felan yazılıo sapda solda deli gibi oldum yaaa hayır o değil karnımın üstünede yatamıyorum şimdi hamiş olmasam karın üstü yatardım bu arada kızlar allahım yüzümü güldürdü bu seferki idrarda kan yoktu sanırım bitti gitti

cnm öyle netteki her siteyide okuma, yalan yanlis seyler yaziyo ayrica kafan karisir, bi sorun yok allahin izniyle 🙂
Slm angellerim nasılsınız bakim hıııı...

welcome lalezar, fine thanks and you 😀
heee orta en iyisi... ben hep sol gibi hissediyorudum nedense, ama sagdaymi$ 🙂

ben pek bisey hissetmiyorum henüz...bu ay sonu kontrolüm var zamanda hic gecmiyo amannn

cnm öyle netteki her siteyide okuma, yalan yanlis seyler yaziyo ayrica kafan karisir, bi sorun yok allahin izniyle 🙂

welcome lalezar, fine thanks and you 😀

ben pek bisey hissetmiyorum henüz...bu ay sonu kontrolüm var zamanda hic gecmiyo amannn

Sakin ol carizmacım bi angel dedim diye ingilizce biliyorum sanmayasın sakın nanik

Ama yazdıklarını en azından anladım heheee.. ama türkçe cevap vericem..
Hoş buldum, bende iyiyim teşekkürler..
Nasıl ama :ohh:

ilahi emine sen git encıl yerine angel diye oku (okunuşlarıyazdım) benide güldürdün vallaaaaa

sorma kiz bugünde okadar telefonda ingilizce konustum 🙂

elledimmi artik rahimi hissedebiliyorum 🙂 sorma yaa bu kontrolleri her hafta yapsalar ne olur sanki...

Gül kız minik anne gül, gül ki güller açsın ynaklarında, sonra o gülleri gelip minik meleğin bir koklasınnnnn, annemmmmmmmmm desin sana :humble:

Offffffff ne parçldım ama nanik

ayyy cok tatlisin.... buradan senin melegine sesleniyorum.. cabuk gel bu datlu, seker, güzel anneyi kacirma 🙂

Geri