Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ohhhhh keyfe bak... ay benim cok i$im var ya... $u stajeri(Auszubildene) biran önce baslatsamda rahatlasam 🙂

yok kiz burdayim.. buldum bi tarif 🙂 bugün cok sakin burasi....

ben ekimde egitecem 1 yilligine yerime gececek kisiyi buarada patrona söyledim 1 yil aliyorum annelik iznini 🙂 hayirlisi bakalim

ayy herkes hamileyken kabız olur ben ishalm oldum anlamadım gitti ne ters bi bünyem var benim hiç hamile gibi bi belirtim yok bulantım felanda yok tabi olmasın ama ben ultrasonda görmesem inanmıycam halaaa

ayy herkes hamileyken kabız olur ben ishalm oldum anlamadım gitti ne ters bi bünyem var benim hiç hamile gibi bi belirtim yok bulantım felanda yok tabi olmasın ama ben ultrasonda görmesem inanmıycam halaaa

inan bana ishal kabizliktan cok cok cok cooook daha iyi 🙂
kiz benimde öyleydi.... halada öyle... allahdan aksamlari belim agriyorda, biraz kocama naz yapabiliyorum 🙂

he iyi yani bi ben değilim hayır bakıyorum hep kabızlık sorunu olur felan yazılıo sapda solda deli gibi oldum yaaa hayır o değil karnımın üstünede yatamıyorum şimdi hamiş olmasam karın üstü yatardım bu arada kızlar allahım yüzümü güldürdü bu seferki idrarda kan yoktu sanırım bitti gitti

Geri