Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

bende bu hafta alıcam pazardann bol meyve önceleri yiyemiyodum çok bi ara kavun yemeye başladım ondan da soğudum şimdi
bu hafta muz ve kivi alıcam ayy sölerken ağzım sulandı
aayyy ben kiviyide çok severimm ama yaaa öle deme benimde sulandı normalde meyve pek yemem öle portakal elma mandalina falan ama tropikaller çok hoşuma gidio

evet aynen öyle 🙂 inşallah canım allahın izniyle sizler de göreceksiniz.
senin de kontrole çok az kalmış ve inanılmaz şaşıracaksınnnn hem de nasılllllll 🙂

nese en azından sevdiğim iki meyve yaz ayında var nektarin ve armut çok güzel ikili bide muz çok seviyorum bayılıyorum muza ama bu mevsimde güzel olmuyoo

canım sen bu aralar muzdan az yemeye çalış... kabızlık sorunun olabilir. çünkü ilk haftalarda büyük problem oluyor

yok zaten şu an hiç almadım yemedimde ama allaha şükür öle bi sorunum yok nedense ne midem bulanıo ne başka bişi bendeki belirtiler baştan vardı şimdi hiç hamilelik belirtim yok yani keseyi görmesem hala inanmıcam sanki hamile değilmişim gibi geliooo

ben kividen çok yiyemedim. şimdiye kadar belki 3 tane yiyebilmişimdir. çünkü ekşiiii
cnm bende hiç yemedim meyveyle hiç aram yokturr ama alıyım diyorum çok fazla c vitamini varmış bide bende tam tersi ekşi şeyler yemek istiyorum ekşi kız derler ama sende tersi mi olduuu😀 bende artık yavaş yavaş cinsiyetini merak ediyurm Mevlam ne nasip etmişse hayırlı eylesin sağlıklı eylesin yavrularımızı

maşallah canım aman öyle olsun ama belirtiler zaten 6. - 7 . haftadan sonra başlıyor. dur bakalım inşallah bulantı falan olmaz. ama kabızlık her dönemde olabilirmiş. dr um bana tam tahıllı ekmek yememi önerdi.ve ben neredeyse hamileliğimin başından beri tam tahıllı ekmek yiyorum. hem besleyici, hem sindirim kolaylığı var hem de çinko yönünden çok zengin.

cnm bnde ilklerde sadece iştahsızlık vardı bide kabızlık okadar ama 8.haftada acayip yoğun mide bulantısı yaşadım bide bnm hep kasıklarımda sancılar oldu halada devam ediyo yani 7 veya 8.haftada daha yoğun hissediyosun ama inş hiç bulanmadan geçer seninn

cnm nerden alabilirim o ekmekten çavdar ekemği değil değilmi dediğin tam tahıllı mı demem gerek alırken

sorma canım yaaa ters tepti 🙂 ben hiç ekşi yiyemedim hala da yiyemiyorum. ama canım acayip çilek reçeli istemişti canınız çekmesinn ve ben 2 kavanoz çilek reçeli bitirdim.
yani benimki ye tatlıyı doğur ayşeyi oldu 🙂 çok komik.

kivi vitamin yönünden çok zenginmiş yiyebildiğiniz kadar yiyin kızlar

cnm nerden alabilirim o ekmekten çavdar ekemği değil değilmi dediğin tam tahıllı mı demem gerek alırken

canım çavdar ekmeği değil ama bulamazsan o da olur, sonuçta o da tahıl.
fırınlarda bulabilirsin tam tahıllı ekmek de ya da kipa market satıyor.eğer oturduğunuz yerde varsa oradan alabilirsin. tam buğday ekmeği de olur.