Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

heeeeyyyy herkess nerelerdeymiş bakıyımmm tatildemisiniz haftasonunda iyi dinleninki bomba gibi başlayın haftaya 🙂

nisa slm cnm yarın senin günün inşallah inşallah sende mucizene kavuşmuşsundur tatlım tüm kalbimle istiyorum bunu hayırlı haberler olur yarın inş
bende bebişimin haberini aldığım ay aslında rahim filmi çektircektim bi yandan da korkuyodum dua ediyodum gerek kalmasın Allahım die ve Rabbim nasip eyledi inş seninde gerek kalmadan gelir meleğin olmazsada hayırlısı tabikii belkide rahim filmi vesile olacaktır Allahın izniylee

slm meleklerim nabersiniz bakalimmmmm

en sonunda bebisim geldi 40. haftamizda ayin 24 de sabah 4;15 te gözlerini acti canim kizim selin damlam benim 2790 gr ve 49 cm olarak geldi kizim

allahim cümlenizi sag salim kurtarsin meleklerim

normal dogum oldu meleklerim ama sormayin nasildi diye bana göre cok zordu tabi dikislerimde var ama inanin her sey onu kucaginiza alana kadar ondan sonra hepsini unutuyosunuz dedigim gibi allahim sizidde bi solukta kurtarsin meleklerim

bu arada sacmaladigim oldu ise kusura bakmayin uykusuzluktan ölüyom meleklerim kizim sag olsun hic uyutmuyoda accuk öptüm bay

özlemcimmmmm tebrik ederim çok şükür allah ikinizi de sağ salim kurtarmış.
allah analı-babalı büyütsün inşallahhhhhhh canım.
selin damla hanım dünyanıza hoşgeldi 🙂
darısı bizlere inşallah allahın izniyle...

hoşgeldin cnm iim hamdosun klasik kasık ağrıları onlarda hayırlısıyla bi geçse artık kronikleşti gibi😀 bebişim sağlıkllı olsunda cnm dayanıyoruz bunada sonsuz şükür sen nasılsın tatlım

hoşbuldukk geçer geçerrrr az daha sabret. tabikiii yeter ki bebişlerimiz sağlıkla gelişsin ne yapalım katlanırız 🙂
biz de iyiyiz çok şükür... benim minik kızım hareketlendi 3-4 gündür onu tam hissediyorum artık 🙂

hello hamişler bugün hiç sevmedim ben burayı herkes bi yerlerde hiç hoşlanmadım bugün çok sıkıcı burasıı

hello canım 🙂
kız haftasonu tabi millet geziyordur, bize sıcaklar yaramıyor ki... eşimle biraz çıktık geri geldik çok kalamadık

hoşbuldukk geçer geçerrrr az daha sabret. tabikiii yeter ki bebişlerimiz sağlıkla gelişsin ne yapalım katlanırız 🙂
biz de iyiyiz çok şükür... benim minik kızım hareketlendi 3-4 gündür onu tam hissediyorum artık 🙂

hello canım 🙂
kız haftasonu tabi millet geziyordur, bize sıcaklar yaramıyor ki... eşimle biraz çıktık geri geldik çok kalamadık
yok hayatım valla aklı olan dışarı çıkmaz çıkacaksada akşam çıkar ben şahsen çalışıo olsam yinede haftasonu diye çıkmazdım bugün 3. banyo yapışım düşün yani

Geri