Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

yaa yok onun çayından bişi olmaz herhalde nede olsa orjinal demleme değil hehehehe ama kafein içeriyomuş şimdi öğrendim içmemek daha mantıklı bu sıcakta iyi gidiodu amaaa

offf ben öle meyve yemeyi sevmiyorum amaaa neseeeeeee napalım en azından allahtan su içme alışkanlığım var her gün en az 1.5 litrelik bi şişe bitiriyorum

mrs.m cnm yaa ne güzel kızını iice hissediyosun artık nasıl bi duygu canım çok heyecanlı değilmiii

evettttttt 🙂 çok heyecan verici... o minik tekmeleri çok tatlı. elimi koymama bile gerek olmuyor içten hissediyorum tekme attığını 🙂
ilk defa 12. haftada ultrasonda tamamen oluştuğunu görünce o zaman tamamen benimsemiştim, şimdi de hareketini duyunca tam benimsedim. süper birşey.
inşallah sizlerde zamanla buna tanık olacaksınız

sana yazarken bir tane tekme gönderdi, sanırım senin bebişe selam söyledi 🙂

offf ben öle meyve yemeyi sevmiyorum amaaa neseeeeeee napalım en azından allahtan su içme alışkanlığım var her gün en az 1.5 litrelik bi şişe bitiriyorum

alıştır kendini canım, yemen lazım. şimdi yaz meyvelerinden bol bol ye. kışın bu kadar çeşit olmayacak ki.
ben de içtiğim bardakları hergün sayıyorum 2 litreyi mutlaka içmiş oluyorum bazen geçiyor.

evettttttt 🙂 çok heyecan verici... o minik tekmeleri çok tatlı. elimi koymama bile gerek olmuyor içten hissediyorum tekme attığını 🙂
ilk defa 12. haftada ultrasonda tamamen oluştuğunu görünce o zaman tamamen benimsemiştim, şimdi de hareketini duyunca tam benimsedim. süper birşey.
inşallah sizlerde zamanla buna tanık olacaksınız

sana yazarken bir tane tekme gönderdi, sanırım senin bebişe selam söyledi 🙂
ayyy canım bnm yaaaaa yerim ben onuuu içinde kelebek kanat çırpıyo sanki değilmiii allahım bizede nasip eyler o günler inşş bnmde kontrolüm 12.haftamda canım bakalım bebeğim kocaman olmuştur inş arkadaşının selamını aldık bizde cevap vereceğimiz günleri göstersin hayırlısyla Rabbim

Geri