ayyy canım benim öleee yok tek başına müjde vermek ben anlamam işi sıkı tut çok ye inciri her taraftan yumurtla işi garantiye al bak ona göre hep beraber vereceğiz buradan müjdeyi tamammı datluuum yaaa bu arada selvi boylum nasıl ne zamandır soramıyorum
iyi olmanıza sevindim maşallahhhh... hımm görmedim çok teşekkürler evet yavaş yavaş almaya başladık. amiiiiiiiiiiinnnnnn inşallah. aaa oya bilmen ne güzel ben bilmiyorum. ilk hazırlığın hayırlı olsunnnnnn 🙂
iyi olmanıza sevindim maşallahhhh... hımm görmedim çok teşekkürler evet yavaş yavaş almaya başladık. amiiiiiiiiiiinnnnnn inşallah. aaa oya bilmen ne güzel ben bilmiyorum. ilk hazırlığın hayırlı olsunnnnnn 🙂
Sorma canım yaaa, yanıma eski komşumuz geldi, zaten geç evlenmişti, eşinin ikinci evliliği, evliliğinde sorunlar vardı biliyordum, arada sızlanırdı, ama eşide çok iyi bir insan, ikisinide ayrı ayrı seviyorum, ayrılacaklarmış, sorunlarının iyice büyüdüğünü falan anlattılar ikisede, onlar geldi yanima da işte o yüzden acil çıktım...
Lalezarcim hosgeldin canim.
Bu arada kizlar masallah cenemiz düstü.Bir taraftan okuyup diger tarftan yazmaya yetistiremiyorum😀Aslinda hic vaktim yok cikmam lazim ama burasi bu kadar doluyken ayrilamiyorum.Hadi nherkes ciksinda bende gözüm arkada kalmadan bakayim isime...