Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

evet canım ozamana kadar almaya calısırız ınsallah... canım sagol ıyı oldu soyledıgın o aralıktakı kıloda olandan alırız ozaman.....

insan ister istemez sıkıntı yapıyor ne çıkacak diye ama rahat ol, allahın izniyle güzel olacak. evet ense kalınlığını ultrasonda hemen söylüyor ama kan sonuçları 1 haftayı bulabilir. en erken 4 gün demişti benim dr.

ayyyy hemşommmm allah ıyılıgını versın guldurdun benı🙂

uzay aracıdır o bence🙂

e öyle ama 🙂 bencede uzay içindir, ne de olsa bizim çocuklar o teknolojiye ulaşabilir 🙂

ay evet herşey çok pahalı ne bu yaaa.kalitesiz almaya için elvermiyor kaliteyi de cebin elvermiyor

pahalı valla canım. ondan yavaş yavaş alalım da ödeyelim dedik. ben ilk etapta bebek odası takımı almayacağım. çünkü bebek zaten neredeyse 1 yaşına kadar bizim odamızda kalmak zorunda. o yüzzden park yatak alıcam. 1 yıl sonra da bebek odasını alırım diye düşünüyorum

en mantıklısı sanki bizim bebek odamız varmış annemiz sanki bize bebek odası almış bi karyolam varmış benim ilk başta annemlerin odada sonra ayrı bi odada durmul benden sonra kardeşimde kuıllandılar o karyolayı hiç bişi olmadı ben biraz eski kafalı davrancam sanırım bu fiyatları görünce

🙂 evet... yaaa millet asgari ücretle geçinmeye çalışıyor adamların sattığı rakama bak... zengingillere hitap ediyor işte napalım. canım 3,5 ayını tamamla öyle başla. ne olur ne olmaz allah korusunda. kız evlenince alsaydın habire ağlardın boşver 🙂

bizim arabamız yok yine de koltuk almak gerekir de mi bi yerden bi yere gitmek için

canım araba olmadığı için hiç gerek yok, iyi işte listenden nir madde eksildi 🙂

evet canım ozamana kadar almaya calısırız ınsallah... canım sagol ıyı oldu soyledıgın o aralıktakı kıloda olandan alırız ozaman.....

rica ederim canım

ben de park yatak ya da şu küçük beşikler oluyor ya onlardan düşündüm.ama ben 1 sene kadar bizimle yatırmayı düşünmüyorum o yüzden galiba alışverişe çıkınca karar verecem

ay evet bende de bi bebek kazağı vardı hediye verilmiş en sonunda kaldırmıştım her gördüğümde ağlamamak için.

ben çalışıyor olsaydım herşey 4 4lük olsun derdim ama çalışmadığım için bebek de kemer sıkmayı öğrense iyi olur

canım çocuklarımız için elbette en iyisini isteriz ama devir mantık devri ne yapalım...

ben de park yatak ya da şu küçük beşikler oluyor ya onlardan düşündüm.ama ben 1 sene kadar bizimle yatırmayı düşünmüyorum o yüzden galiba alışverişe çıkınca karar verecem

tamam canım... ben şu açıdan da düşündüm. şimdi hemen bebek odası alıcam ama bebek kendi odasında yatamayacak ve neredeyse 1 yıla yakın süre benim odamda olacak. e bu kadar süre başka odayı işgal etmeye gerek yok. yaşına gelince de bebek beşiği değil de bazalı yatak olan oda takımı alalım diyorum.

evet aslında cok mantıklı canım o yataklar hemde pratık.....oda takımları da cok pahalı yaw....allah yardımcımız olsun valla.....