Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Bağlantım çokk ağırlaştı deminden beri sayfa açmaya çalışıyorum, netimin kesilmesine 3 dk kaldı hepinizi öpüyorum görüşmek üzere kendinize dikkat edin..

işte geldim burdaım çorbamıda içtim daha boyu bile olmayan bebişi beslemek lazım aç kalmamk lazım gerçi daha kordon bağı bile yeni oluşmaya başlıo ya neyse biz yinede yiyelim içelim
içelim demişken aklıma geldi nerdeyse 4 gündür çay içmiyorum kızlar doktorunuz size çayla ilgili bişiler dedimi açık olması gerektiğini biliyorum ama miktarı konusunda bilgisi olan varmı bu arada sigarayı bırakmak kolay oldu varya hep senin yüzünden bebiş n eler yaptırdın anneciğine.. hehehe

afiyet olsun yarasın bebişineee ama bu 3 ay boyunca bebişin senin depolarından beslenecek. sen yine de beslenmene dikkat et.
ben çayı öğrendiğim an kestim. arada içiyorum o da sadece 1 bardak ve çooookk açık bir çay. dr um içmesen iyi olur demişti çünkü demirimizi azaltırmış. hiç içme bence. hatta çay içmeyi bırakalı 5 ay oldu ve bazen içecek olduğumda hiç keyif almıyorum, yarısında döküyorum. sigarayı kolay bırakabilmene sevindim. sakın yenik düşme, minik meleğin nikotin almasın.

salamura yaprak bastım kızlar bu sene dolabım tam dolu olmalı.doğum kışa geleceği için bu kış çetin geçecek.komşu gelip yaptı.bir velveleyle geldi ki size görüşürüz diyemedim.

ben öğrenir öğrenmez sigarayı anında bıraktım.unuttum sansan da arada aklına geliyore sigara ama hemen ultrason görüntüsünü hatırlayıp vazgeçiyorsun.bu hafta şu organı gelişecek ya içersem o organ zarar görürse deyip anında vazgeçiyorsun.çayla çok aram yoktu eskiden beri.günde 2 bardak normal ama daha fazlası iyi değil.ben haftada anca bir bardak içiyorum 🙂

hg datlumm