Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

çok güzel sana hak vermişler bu bile bi gelişme.üzülme herşey daha güzel olacak tavrnı koyduğun iyi oldu canım.

çok güzel sana hak vermişler bu bile bi gelişme.üzülme herşey daha güzel olacak tavrnı koyduğun iyi oldu canım.
eşimle buluşup oraya gittik gitmeden eşimle konuştum ya bizim ayrı bi aile olduğumuzu kabul edersin ya da ben daha fazla dayanamıyorum yapamam dedim özetle.o da blöf yaptığımı düşünerek tamam ayrılmak istiyorsan ayrıl.çocuğu doğur bırak nereye gidersen git dedi.blöf yapıyordum tabii ki ama tamam dedim.buna ve ablalarıyla konuşacağıma ihtimal vermemişti.gittim konuştum ağladım hatta sinir krizi geçirdim.ama sonuç olarak bana hak verdiler.sabaha kadar uyuyamadım çok kötü oldum.eşimle daha yoluna girmedi çünkü hiç konuşmadık.ben sadece ağlıyorum.dün sabah tansiyonum düşünce yiyecek bişey istedim.bi de geceden beri kolum uyuşuk gece masaj yaptı.onun dışında pek bi iletişimimiz olmadı

slm senagul doktor ultrasonl abaktı pek bırsey goremedı emın olmak ıcın kan testı verdı sonuc 2.00 cıktı ama doktora gosteremedım cıktı bugun gıdıcem tekrar ama testten ıkı gun sonra kanama oldu adetmı bılmıyorum ılk ıkı gun hafıf ucuncu gun bıraz yogunlastı bıraz ve rengı kıpkırmızıydı uc gun surdu ama hala umutlanıyorumya kafayımı yedım ne

betul üzülerek söylüyorum 5in altında olunca gebelik yok demek.benim 18 çıktığında bile dr sevinme gebelik var ama kimyasal gebelik olabilir yükselmesini bekle bi kaç gün yükselirse o zaman sevin demişti.

günnaydınnn melekler!!!
artık size tatildede yazabileceğim :meri:
ben burada özel hastahanede alanında iyi olduğu söylenen bidoktor buldum ve 2-3 aydır hamilelik belirtisi gibi beni heyecanlandıran göğüslerimi anlattım ve ulturason çektirdi sebebi minik kistlermiş sızılar psikolojik değilmiş Allahtan tehlikeli değillermiş 🙂
bu arada doktora 3yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoruz deyince eşimden sperm testi bendende rahim filmi istedi ,rahim filmi çekilebilmem için regl bitiminden sonra 1 hafta içinde rahim temizken olmalı dedi doktor eşimden erkeklerin genelinde olduğu gibi önce sen yaptır olmazsa bende bakarım deyip sperm testini erteledi 🙁 bana 18ine randevu verdi okuduğum yorumlarda %70 çok ağrılı diyor biraz tırstım :ehi: ama sonucunu merak ediyorum Rabbim bütün bebek istiyenlerin dualarını işitir inşallah ...

Geri