Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Doktoruma dedim rahim filmi çekelim diye.Olmaz ne diyosun sen daha çok erken dedi.Tahlilerin, yumurtlaman güzel yapmayalım dedi.Öylelikle kaldı bi de ben anestezi yapalım eğer olursa demiştim biz anestezi yapmıyoruz demişti.Ben de tırstım açıkçası.Senin nasıl oldu canım yaaa anlatır mısın anestezi mi oldun sen????

hımmm dr u dinlemende fayda var tabi ama benim filmim 9. ayda çekilmişti.
kontrole gittiğim dr bir radyoloji merkeziyle anlaşmış, beni oraya yönlendirdi ve bizzat kendisi gelip işlemi yaptı. bu konuda herkese güvenilmiyor. çünkü hem hassas bölge hem de acısı da ona göre oluyor. bana anestezi isteyip istemediğimi sordu ben de bilmiyorum dedi. 5 dk acıya dayanabilirsen bence hiç anesteziye gerek yok dedi. öyle deyince ben de tamam dayanırım istemiyorum dedim. acıdan kastı da regl öncesi ya da regl günü kasık ağrısı olur ya işte oydu. sadece vajinal muayenede yerleştirdiği mekanizma biraz canımı acıttı ama her zaman acıtıyor zaten. sonra sıvı gönderdi. hemen filmi çekti. toplasan 10 dk sürmüyor. işlem bitince kasıklarımda regl ağrısı gibi yarım saat süren bir ağrı oldu. ve 2-3 gün regl gibi kanama oldu. ped yerleştirdim bu yüzden.

Ben de tırsıyordum ama kendi kendime şöyle dedim: BEBEĞİM İÇİN HERŞEYE DEĞER. bu düşünce bile seni rahatlatacak eminim.

hımmm dr u dinlemende fayda var tabi ama benim filmim 9. ayda çekilmişti.
kontrole gittiğim dr bir radyoloji merkeziyle anlaşmış, beni oraya yönlendirdi ve bizzat kendisi gelip işlemi yaptı. bu konuda herkese güvenilmiyor. çünkü hem hassas bölge hem de acısı da ona göre oluyor. bana anestezi isteyip istemediğimi sordu ben de bilmiyorum dedi. 5 dk acıya dayanabilirsen bence hiç anesteziye gerek yok dedi. öyle deyince ben de tamam dayanırım istemiyorum dedim. acıdan kastı da regl öncesi ya da regl günü kasık ağrısı olur ya işte oydu. sadece vajinal muayenede yerleştirdiği mekanizma biraz canımı acıttı ama her zaman acıtıyor zaten. sonra sıvı gönderdi. hemen filmi çekti. toplasan 10 dk sürmüyor. işlem bitince kasıklarımda regl ağrısı gibi yarım saat süren bir ağrı oldu. ve 2-3 gün regl gibi kanama oldu. ped yerleştirdim bu yüzden.

Ben de tırsıyordum ama kendi kendime şöyle dedim: BEBEĞİM İÇİN HERŞEYE DEĞER. bu düşünce bile seni rahatlatacak eminim.
Annelik ne zor dimi canim?Cok sükür bari hamile oldun ve bütün bunlar bosuna degildi.Allah herkese nasib etsin insallah...

Annelik ne zor dimi canim?Cok sükür bari hamile oldun ve bütün bunlar bosuna degildi.Allah herkese nasib etsin insallah...

Aynen öyle canım, gerçekten çok zor... Allahıma binlerce şükür olsun ki bana meleğimi gönderdi. Amiiiiiinnnnnnnnnnn inşallahhhhhhh hep sizlere dua ediyorum, inşallah rabbim sizleri de sevindirecek, sadece biraz sabır galiba.

kızlar ya kafam cok karısık cumartesı dk gıttım gebelik gozukmuyor dedı adet olması ıcın hap verdı ee nıye benım belirtıler devam edıyom gercı fazla ıyı bakmadı bırde gec yumurluyon dıyor 4 veya 5 haftalık hamıle olsam kese gorunurmu hapı ıcıyımmı baana yumurlama olmadı ıcın adet olmadın dıyor dk yanı ben sımdı hamış değılmıyım

Geri