kızlar bişi söyleyim mi?bence bilgisayar başında doğuracaz.gözümüzü açar açmaz burdayız.kızlar şu anda suyum geldi.5 dkda bir oldu sancılarım.sizce dr gitsem mi falan diyecez yani 😀
hoşbulduk güzellerim
iiz inş teyzesi kasıklarda arada sancım var ama inşş herşey ii gidiyodr.kabızlık içinde dr duphalac adında ilaç verdi etkili oldu çok şükür siz nslsnz cnm
canım kabızlığının çözülmesine sevindim. bundan sonra rahatlayacaksın. kasık ağrıların olablir canım çok normal, onu kafana takma. bende de olmuştu. zamanla geçer.
bizde iyiyiz çok şükür canım.
bence sizdeki en hayırlı sonuç sorununuzun tanınması... düşünsene bilmeseniz daha da uzayacaktı. allaha şükür, inşallah yoluna girer de bebiş hemen gelir canım.
bence sizdeki en hayırlı sonuç sorununuzun tanınması... düşünsene bilmeseniz daha da uzayacaktı. allaha şükür, inşallah yoluna girer de bebiş hemen gelir canım.
Evet herşeyde bir hayır vardır derler ya, düşükte de bu hayır varmış sorunumuzu öğrenmiş olduk...
Benimkini bir gör ama duyduğu herşeyi yiyip içiyor çok komik, canım benim kıyamam ben ona yaaaa...
Evet herşeyde bir hayır vardır derler ya, düşükte de bu hayır varmış sorunumuzu öğrenmiş olduk...
Benimkini bir gör ama duyduğu herşeyi yiyip içiyor çok komik, canım benim kıyamam ben ona yaaaa...
oh ohhhh yesin içsin, yarasınnnn inşallah. ben de eşime harnup pekmezi içirirken çok komik oluyordu. bir gün dayanamadım önündeki sehpaya koydum üstüne de bir kaşık. artık kendin ilgilen, önünde dursun da canın istedikçe ya da gördükçe kaşıkla dedim 🙂 napayım