Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canım işlerinin durgun olması sizin için avantaj olur. çünkü hem beyin hem fizik olarak yorulmamış olursun. tüp bebek için rahat olmak şart.
ama tüp bebek için en doğru zaman var mı onu bilmiyorum. bence araştır.
bu işin uzmanı iyi bir dr bul canım, inşallah faydasını görürsünüz.

inşallah canım.
yaş açısından pek beklemek istemiyorum doğrusu.
memorial hastanesini düşünüyoruz. etrafımda çok fazla insan orayı tavsiye ediyor.

benim hamileliğim başlı başına kocaya sinir bi şekilde geçti.ona mı benzeyecek şimdi 🙁 ve de ailesine ühüüüü ona benzesin neyse de ailesine benzemesin.ben en iyisi arayıp annemle kavga edeyim de anneme sinir olayım

hımmmm.benim dr buna bakınca kalbine bakıyordu sorduğumuzda mesela kalbinde delik olsa burda görürdük delik falan yok kalbinde dedi.herşeyi görebiliyoruz bunda dedi rahatladık biz de.benim ablam özel hastaneye gidiyor.şu sarı olanlardan çekmişti.sordum dr aynı hepsi dedi.ben bi araştırayım bakayım o zaman canım.sağol

rica ederim canım... dr um söylemese biz de bu 3-4 boyutluları yeterli görmüştük. sen araştır canım, oturduğun yerde yapılıyorsa yaptır isterse.
bu arada bu ayrıntılı ultrason çok tuzluymuş 🙁(( napıcaz bilmiyorum ama mecburen yaptırıcam galiba.

inşallah canım.
yaş açısından pek beklemek istemiyorum doğrusu.
memorial hastanesini düşünüyoruz. etrafımda çok fazla insan orayı tavsiye ediyor.

yaşı abartma canım yaaaaa, 30 ne ki yani....
ama nick in gibi sabırsızsın 🙂
iyi o zaman orası iyi bir yer, hemen gidip bir dr la görüşsene. bilgi almış olursun.

:D:D😀

Valla geçenki taktikyeri uyguluyorum bakalım bu sefer işe yarar mı bilmem :hail:

yarar yarar sen yeter ki iste 🙂

arkadaşlar ben çıkıyorum.
yemeğe inicem. sonrasında da çalışmam lazım.

fırsat bulursam girerim. yoksa şimdiden allahaısmarladık.

Allah'a emanet olun.

Güzel haberlerle yendien görüşebilmek dileğiyle🙂

Geri