Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Hg, sanada hayirli cumalar.. 🙂

aynen, hele ben hem Büroda hem Bilgisayar basinda olurum herhalde 🙂
hahaha kız çk hoşsun yaaaa

H. geldin canım, sağolasın sanada hayırlı cumalar..

Öyle tabikide canım işte yinede insan endişe ediyor böyle gecçikince, ama bi zim sorunumuz ortaya çıktı..
cnm bnm dualarmdasn inşş en güzel şekilde kavuşcaksn meleğine sende duanda unutma beni
canım kabızlığının çözülmesine sevindim. bundan sonra rahatlayacaksın. kasık ağrıların olablir canım çok normal, onu kafana takma. bende de olmuştu. zamanla geçer.
bizde iyiyiz çok şükür canım.
saol cnm inşşş geçerde rahatlarm bebeğim ii olsun hepsi sağlıkla doğsunlar inş

oh ohhhh yesin içsin, yarasınnnn inşallah. ben de eşime harnup pekmezi içirirken çok komik oluyordu. bir gün dayanamadım önündeki sehpaya koydum üstüne de bir kaşık. artık kendin ilgilen, önünde dursun da canın istedikçe ya da gördükçe kaşıkla dedim 🙂 napayım

Benimki başından beni kendi yapıyor, keciboynuzlarını kaynatıyor, dakikalarına falan dikkat ediyor, sabah akşam içip duruyor, vitamin aldı E vitamini eczacıya söylemiş, o bönermiş, işte fındık falan, yiyiyor bide tahin duymuştum ben keçiboynuzu pekmezi ile karıştırdım onu falan yiyiyor, ama kilo aldı valla 🙂

Benimki başından beni kendi yapıyor, keciboynuzlarını kaynatıyor, dakikalarına falan dikkat ediyor, sabah akşam içip duruyor, vitamin aldı E vitamini eczacıya söylemiş, o bönermiş, işte fındık falan, yiyiyor bide tahin duymuştum ben keçiboynuzu pekmezi ile karıştırdım onu falan yiyiyor, ama kilo aldı valla 🙂

amannnn böyle hayırlı bir iş için kilo alınır boşver 🙂

kızlar ben sabahtan beri buradayım, gideyim biraz da hareket lazım. öptüm sizi sonra yine gelirim.

🙂 🙂 🙂 ilahi alemsin yaaaaa çok güldüm. sanırım öyle olacakkkk. ama göbüşler kocaman olacak, herhalde bu kadar uzun oturamayız 🙂
ya öyle değil mi ama kocalardan daha iyi biliyoruz birbirimizin herşeyini.yumoşlar ne alemde bebişler nasıl herşeyi anında burda veriyoruz ben doğuruyorum galiba diyecem.biriniz sıcak su hazırlamayı tavsiye edecek izgil kür önerecek:raila:

Geri