Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

aslinda ben regl zamanlarimda öyle bi yerdimki, doydugumu anlamazdim, bi kac gün i$tahim yerine gelmisti, $imdide migdemde baski hissediyorum ondan yiyemiyorum... insallah regl dönemindeki gibi acilmaz istahim 🙂

kiz $akadan dedim zaten 🙂 oda $akayla karsilik verdi baya bi güldük 🙂 benim doktorum benim kankim 🙂
bu arada randevu 4 hafta sonraydi 3 haftaya indirdim 🙂

benim eşim ultrason resimlerini bakıp bebek sana benziyor kocakafalı tıpkı senin gibi dombili sana çekmiş falan diyordu hep 🙂 bu sefer uzun uzun gördü ya ultrasonda "bana benziyor ama senin gibi koca kafalı" diyor 🙂

iyi olmanıza sevindim. ben de 14 ünde ayrıntılı ultrasona gideceğim. canım 16. haftadan itibaren boğaz kocamanlaşıyor 🙂 hadi bakalım görürüz.

meryemcim seninki 3 boyutlu... aslında sarı renkli olması gerekiyordu ama olsun. önemli olan dr un yorumu zaten. canım ayrıntılı ultrasonda bebeğin beyni, kalbi ve bütün iç organları ve dış organları inceleniyormuş. yani diğer ultrasonlardan tamamen farklı. ben de dün öğrendim. evet bebişlerimiz gelişiyor allaha şükür. canım sıcaklarda dikkat et, benim dr sıcaklarda yürüme sakın çünkü erken doğum görülebilir dedi allah korusun da.

maşaallah herkesin bebeği iyiymiş Allah daha iyi etsin.korusun meleklerimizi
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

Merhaba,
İyimişsiniz okudum kızlar hadi Allahım devamını da böyle getirsin inşallah da yeğelerimizi bizde görelim, mıncıklıyalım sonra 🙂

hoşgeldin tatlım amiiiiiiiiiinnnnnnnnn inşallah. ve inşallah rabbim sizlere de göstersin.

ayy çok şeker🙂

bnim görümce de hamileyken renkli ultrasona girdiğinde bebeği aynı babasına benzetmişti. Babası da inşallah bana değil de dayısına benzer, onun gibi yakışıklı ve akıllı olur demiş.
dayı da benim koca oluyor🙂

çok gülmüştük...

ayy bu kocişlerin hepsimi aynı ya benimkide her gördüğünde tıpkı bana benziyo diye böbürleniyor...bende hadi ordan bee diyorum benim kızım annesi gibi güzel olcak sana benzemicek işte diyorum...ama galiba ona benzicek çünkü beni çok sinir ediyor..hani kime sinirlenirsen ona benzermiş ya.....

ya eminegelin canım yağsız süttende vitamin alınabiliyormu peki bende yağlı süt sevmemde o yüzden sordum canım

yok 4d yazıyordu üstünde eşim de sordu dr kalbine barsaklarına her bişeyine baktı gösterdi bize

öyle birşey olsa ben de çok gülerim 🙂
alışkanlık yaptı bende bu negatiflik. görmezsem olmaz🙂
pozitif sonuçta gülünmüyor yalnız haberin olsun.ağlanıyor sevinçten :raila:

öyle birşey olsa ben de çok gülerim 🙂
alışkanlık yaptı bende bu negatiflik. görmezsem olmaz🙂

bende de alışkanlık yapmıştı... hatta nasıl olsa negatif yine de yapıp atarım dedim hem de bunları gayet rahat söyledim. ama sonra pozitifi görünce bacaklarım tutulmuş yürüyememiştim 🙂 inşallahhhhh sen de böyle şoklara uğrarsın.