canım ben 13. haftaya kadar sadece 1 kilo almıştım, kalan 7 haftada 5 kilo almışım o yüzden çok dedi dr. hakikaten ekmeksiz olmuyor çünkü doymuyorum. ben hiç ekmek yemezdim. evet havalar serinlesin öyle çıkarım, allahtan evimde uzun bir koridor var. günde kaç kere gidip geliyorum. eminim işe yarıyordur.
kız dr a tüylenme deme bee 🙂 bunlar ne de olsa koca karı yöntemleri 🙂 komik valla.
allah yeter ki sağlıklı evlat versin, cinsiyeti boşver.
aslinda ben regl zamanlarimda öyle bi yerdimki, doydugumu anlamazdim, bi kac gün i$tahim yerine gelmisti, $imdide migdemde baski hissediyorum ondan yiyemiyorum... insallah regl dönemindeki gibi acilmaz istahim 🙂
kiz $akadan dedim zaten 🙂 oda $akayla karsilik verdi baya bi güldük 🙂 benim doktorum benim kankim 🙂
bu arada randevu 4 hafta sonraydi 3 haftaya indirdim 🙂
benim eşim ultrason resimlerini bakıp bebek sana benziyor kocakafalı tıpkı senin gibi dombili sana çekmiş falan diyordu hep 🙂 bu sefer uzun uzun gördü ya ultrasonda "bana benziyor ama senin gibi koca kafalı" diyor 🙂
benim bebişim iyi allaha çok şükür 23 ağustosta ayrıntılı ultrasonum var onu merakla bekliyorum..bakalım 23 ağustosa kadr ben kaç kilo almış olucam şimdilik 1.5 kilo almışım heralde bende kocaman olurum zeplin gibi
bu da ayrıntılı ultrasondu güya ama her zamanki ultrasondu.siyah beyaz ama olsun dr iyi dedi ya yeter senin bebiş 350 benim 381 sen gidince 400e çıkmış olur bebişin.ama dr söylediği kilo ve boy çok önemli olmuyormuş.yine de seviniyor insan her bilgiyle.gereksiz de olsa.ben akşamları çıkıp yürümeye çalışıyorum.düzenli olmasa da.
meryemcim seninki 3 boyutlu... aslında sarı renkli olması gerekiyordu ama olsun. önemli olan dr un yorumu zaten. canım ayrıntılı ultrasonda bebeğin beyni, kalbi ve bütün iç organları ve dış organları inceleniyormuş. yani diğer ultrasonlardan tamamen farklı. ben de dün öğrendim. evet bebişlerimiz gelişiyor allaha şükür. canım sıcaklarda dikkat et, benim dr sıcaklarda yürüme sakın çünkü erken doğum görülebilir dedi allah korusun da.
benim eşim ultrason resimlerini bakıp bebek sana benziyor kocakafalı tıpkı senin gibi dombili sana çekmiş falan diyordu hep 🙂 bu sefer uzun uzun gördü ya ultrasonda "bana benziyor ama senin gibi koca kafalı" diyor 🙂
bnim görümce de hamileyken renkli ultrasona girdiğinde bebeği aynı babasına benzetmişti. Babası da inşallah bana değil de dayısına benzer, onun gibi yakışıklı ve akıllı olur demiş.
dayı da benim koca oluyor🙂
ayy bu kocişlerin hepsimi aynı ya benimkide her gördüğünde tıpkı bana benziyo diye böbürleniyor...bende hadi ordan bee diyorum benim kızım annesi gibi güzel olcak sana benzemicek işte diyorum...ama galiba ona benzicek çünkü beni çok sinir ediyor..hani kime sinirlenirsen ona benzermiş ya.....
ya eminegelin canım yağsız süttende vitamin alınabiliyormu peki bende yağlı süt sevmemde o yüzden sordum canım
meryemcim seninki 3 boyutlu... aslında sarı renkli olması gerekiyordu ama olsun. önemli olan dr un yorumu zaten. canım ayrıntılı ultrasonda bebeğin beyni, kalbi ve bütün iç organları ve dış organları inceleniyormuş. yani diğer ultrasonlardan tamamen farklı. ben de dün öğrendim. evet bebişlerimiz gelişiyor allaha şükür. canım sıcaklarda dikkat et, benim dr sıcaklarda yürüme sakın çünkü erken doğum görülebilir dedi allah korusun da.
bende de alışkanlık yapmıştı... hatta nasıl olsa negatif yine de yapıp atarım dedim hem de bunları gayet rahat söyledim. ama sonra pozitifi görünce bacaklarım tutulmuş yürüyememiştim 🙂 inşallahhhhh sen de böyle şoklara uğrarsın.