kiz kac kilo aldinda cok almisin dedi 🙂
ohh melegin iyi olsunda...masallah benim yigenime....
ya benim dün tek kelimeyle muhtesemdi, hala cikamadim etkisinden. en son gördügümdede kafasi bacaklari falan görünüyordu, ama simdi tam bebek gibi 🙂
ilk ultrasonu karnima tuttugunda ayaklarini üstü üste koymus yatiyordu, birden bi hareketlendi hic durmadi 🙂 bi ara bize dogru cevirdi yüzünü ve sonra elleriyle yüzünü kapatti 🙂 ayaklari elleri hic durmadi, doktorda beni birakti bebekle konusmaya basladi 🙂 " eee baktin bize ne oldu simdi" falan kaptirdi kadin kendini. cinsiyetini söylemicem dedi 🙂 simdi yanilma payi cok tabii, .bide ben dünkü ultrasonu özel yaptirdigim icin baya uzun bakti doktor. cikarken doktor, ay cok sevdim senin bebeyini dedi 🙂 3 tanede resim verdi, birinde kafasi var, digerinde Yüzü (gözler falan belli, bide ellerini kaldirmis), bide boydan var bi elide yukarda el sallar gibi... cok güzeldi yaa, onun öyle hareketlerini görmek beni a$iri mutlu etti...
bu arada kan idrar tansiyon kilo hersey iyi cikti 🙂 off cok uzattim, utanmasam daha iyice detaylara girip uzatcam 🙂
6 kilo almışımmmm 🙁(( yani son ay çok almışsın dikkat et dedi. nasıl dikkat edicem, ben zaten bebeğe göre besleniyorum. öyle aman aman hamurişi tatlı yediğim de yok. ekmek yemeğe başladım mecburen sanırım ekmek kilo aldırdı. karnım doymuyor en az 2 dilim yiyorum 🙂 çok şükür meleğim iyi.
tam bu ayda bebek şeklini alıyor, maşallah herketliymiş 🙂 ben de 3. ayda gördüğümde şok olmuştum. kıpır kıpırdı. ne keyifli anlattığın şeyler... maşallah bebişineeee, içime kızın olacağı doğdu birden, dur bekleyip görelim. çok şükür testlerin de iyi çıkmış.