Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

offf kizlar gögsüm cok kötü kasiniyo birazda kizarmis normal mi 😕

normal normalllll... kaşıdığın için kızarmıştır. göğüslerde de değişimler başladığı için kaşıntı oluyor. benim şu ana kadar göğüslerim 2 beden büyüdü. hatta şimdiki sütyen de tam oluyor bazen sıkıyor 🙂 büyümeye başladığı için kaşınıyor, deri geriliyor ya. ben 3. aydan itibaren bebe yağı sürmeye başladım. eğer başlamadıysan sen de başla. göğüslerime ve karnımın her yerine belime falan sürüyorum.

hb meryemcim nasılsın bebişin nasıl? bu aralar nelerle besleniyorsun, acaba yemem gereken bir şey var mı diye merak ediyorum.

🙂
valla başından beri herşeyden yemeye çalışıyorumşimdi de aynı şekilde.ama doğalından yemeye çalışıyorum.bol su içiyorum.bu bebek biraz meyveci bu çok hoşuma gidiyor çünkü meyveyle pek aram yoktu.hergün meyve yoğurt süt yumurta yemeye çalışıyorum.eskiden süt yumurta ağzıma sürmezdim.evlat hatırı için çiğ tavuk bile yeniyormuş.tavuk balık hoşuma gitmese de yemeye çalışıyordum ama artık balık yemiyorum.buzhane balığı olduğu için.kola meyvesuyu falan almıyorum.şimdi vişne alıp kompostosunu yapıyorum meyve suyu niyetine.doğal olsun diye.bugün de limonata yapmaya çalıştım
senle aramızda tam 1 hafta var.ben 21+0 oldum sen de 20+0 galiba

ohh rahaltadim benim kardesimin sözlüsü 7 haftalik hamileyken vichynin hamilelik kremini almisti simdi kullanma vakti bakalim ise yariycak mi 😀 sagol cnm

tamam canım çok farklı birşey yokmuş.... acaba yemeyi ihmal ettiğim şey var mı diye senin fikrini alayım dedim. ben de senin gibi besleniyorum. ben aslında sütü severim ama hamileliğimin ilk dönemlerinde nefret etmiştim şimdi hergün kahvaltıda 1 bardak zorla içiyorum, dediğin gibi herşey bebişlerimiz için. balık mevsimi değil evet belki kasımda yiyebiliriz. ton balığı da pek sevmiyorum. tavuk kokusu beni çok rahatsız ediyor evde pişiremiyorum. aslında kırmızı ete de ağırlık vermemiz lazım. evet canım aynen dediğin takvim doğru 20. haftaya başladık bugün bakalım. seninle yolumuz yarılandı, allah hayırlı doğumlar versin bize inşallah.

20. haftada yapılması gereken testler var mı? benim doktorum 20 de ve 22 de gelirsin. 22. hafta testler var dedi. bende diyorum ki 2 kere gitmek yerine direk 22. hafta gideyim. ne dersin? yarın doktoru arayacağım zaten.

ohh rahaltadim benim kardesimin sözlüsü 7 haftalik hamileyken vichynin hamilelik kremini almisti simdi kullanma vakti bakalim ise yariycak mi 😀 sagol cnm

canım aslında bu çatlamalara bazen engel olunamıyormuş. yani vücut yapıyorsa istediğin ürünü kullan yine de çatlama oluyormuş. önemli olan dediğim bölgeleri nemli tutmak. benim kızkardeşim de bir eczaneden paristen gelen çatlak kremini almıştı adını hatırlamıyorum. o kadar para verdi ama yine de çatlakları oldu. bana tavsiyesi o yüzden bebe yağı oldu.

ben yarın gidecem 2.düzey ultrason için.dr başka bişey demedi.zaten bu ay her hafta gittim sancılarım vardı

geçen gittiğimde başka dr vardı kayısı ya da kakao yağı sür dedi.benim dr de lierac önerdi