Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

yuh yani pes :bangin:kayınvalidem de onlardan başka mahalleye taşındık 1 yıl oldu hala her seferinde söyler oğlumun oraya taşınması bana çok koydu diye.bigün dayanamadım dedim.ben onca kilometre uzaktan geldim ben de insanım diye 🙂

ya benim anlamadigim madem ogullarina kiyamiyorlar, niye evlendiriyorlar? benim annem yengeme bi ramazanda gider, bi cocuklarin dogum gününde, bide hasta falan oldumu, toplasan senede 4-5 kere 🙂

Hosbuldum kizlar.Nasilsiniz bakalim?Allah muhabbetinizi arttirsin.Dalmisiniz sohbete gelini gideni görmüyorsunuz hic:gathering:
Sorma bacim yaa, calisiyordum, buraya takildim, i$ler kaldi yine 🙂

herkese merhaba ben yine geldim
Hosgeldin....

aşiret düğünü gibi olur o zaman tvde gösterilenlereden.e gençler konuşup anlaşırsa bi orta yol bulunur.şaka bi yana da benim kızım olsa ben karşı tarafın durumuna bakarım.nitekim ben evlenince öyle yaptım.hatta eşim artırmaya çalışıyordu ben de azaltmaya.ne komik.e eşim de malatyalı ne de olsa sivasa yakın 🙂

enee eniste hemsom sayilirmiss 😀

Hosbuldum canim.Nasilsin?Senden baska gören olmadi🙁Girmeyeli o kadar kilomu verdim ki,görünmez oldum acaba😕
tsk ederim cnm sen nasilsin?
herkese merhaba ben yine geldim
hg cnm

kizlar bana agirlik cöktü arada ayagimi masaya uzatip kesitriyorum yazmazsam anlayin nedenini 😀

öyle oldu valla.nasılsın gülüm
Sagol canim,bildigin gibi iste.Bu ay incir kürüne karar verdim,iki günde icim disim incir oldu.Ne zamana kadar uygulandigini bilen varmi aranizda?Birde atesimi ölcüyorum,sen bu konuda uzmansin🙂Yumurtladigin günü nasil anlamistin anlatirmisin bana?
Bu arada kusura bakma hemen kendi derdime düstüm insallah sende iyisindir hamileligin iyi devam ediyordur.Oglun olacakmis.Allahim saglikli sekilde kucagina aldigin günüde göstersin canim benim...

enee eniste hemsom sayilirmiss 😀

tsk ederim cnm sen nasilsin?

hg cnm

kizlar bana agirlik cöktü arada ayagimi masaya uzatip kesitriyorum yazmazsam anlayin nedenini 😀
Sagol canim bende iyim cok sükür.
Sende almanyadanmissin.Neresinden?Burada emineyle ikimz vardik demek üc kisi olduk simdi😀Gerci birde dilara var ama o fazla ugrayamiyor...

Sagol canim,bildigin gibi iste.Bu ay incir kürüne karar verdim,iki günde icim disim incir oldu.Ne zamana kadar uygulandigini bilen varmi aranizda?Birde atesimi ölcüyorum,sen bu konuda uzmansin🙂Yumurtladigin günü nasil anlamistin anlatirmisin bana?
Bu arada kusura bakma hemen kendi derdime düstüm insallah sende iyisindir hamileligin iyi devam ediyordur.Oglun olacakmis.Allahim saglikli sekilde kucagina aldigin günüde göstersin canim benim...

cnm tam emin degilim 21 gün snra ara veriliyo yine 21 gün yapiliyor sanirim am googleden bak ibrahim saracoglu incir kürü die ara

merhabalar,nasılsınız.

hg tsk cn sn nasilsin

hg mrs.m oh ne güzel kalabalıklaştık.gerçi ne zaman öyle desem kopuyorum ama olsun

hb meryemcim nasılsın bebişin nasıl? bu aralar nelerle besleniyorsun, acaba yemem gereken bir şey var mı diye merak ediyorum.

Hosgeldin canim🙂Nasilsin,nasil gidiyor?Iyisin insallah?

laracımmm hoşbulduk... seni ne zamandır göremedim. çok şükür iyiyiz canım. sen nasılsın

hoşbuldukkk

hb canımm, dikkat et patron görmesin 🙂

Geri