Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

hb meryemcim nasılsın bebişin nasıl? bu aralar nelerle besleniyorsun, acaba yemem gereken bir şey var mı diye merak ediyorum.

laracımmm hoşbulduk... seni ne zamandır göremedim. çok şükür iyiyiz canım. sen nasılsın

hoşbuldukkk

hb canımm, dikkat et patron görmesin 🙂[/Q
Iyi olmaniza sevindim canim.Masallah,Allah nazarlardan saklasin.Bende iyim cok sükür,iste gördügün gibi ates ölcme incir kürü gibi biseyler yapmaya calisiyorum bu ay.Allahtan hayirlisi insallah.

Sagol canim,bildigin gibi iste.Bu ay incir kürüne karar verdim,iki günde icim disim incir oldu.Ne zamana kadar uygulandigini bilen varmi aranizda?Birde atesimi ölcüyorum,sen bu konuda uzmansin🙂Yumurtladigin günü nasil anlamistin anlatirmisin bana?
Bu arada kusura bakma hemen kendi derdime düstüm insallah sende iyisindir hamileligin iyi devam ediyordur.Oglun olacakmis.Allahim saglikli sekilde kucagina aldigin günüde göstersin canim benim...
incir olayını izgil iyi bilir.hamileliğim bu aralar iyi gidiyor maşaallah sancı yok kaç gündür.ateş tablomu yazıyorum.35.8 ile 36.2 arasında gidip geliyordu.35.5 olduğu gün çatladığını anladım.çünkü hafif düşüp yükseliyormuş geri.yükselince iş işten geçmiş oluyor.düşünce ilişkiye girmek gerekiyor
11. 35.8
12 36
13 36
14 35.9
15 35.8
16 36
17 35.9
18 35.9
19 36.2
20 35.8
21 36
22 36
23 35.5 ilişki oldu
24 36.1
25 36

bu tabloyu incele anlarsın

hoşbulduk canım.maalesef ütüyü bende sevmiyorum ama mecburen yapılıyor.istersen yardıma geleyim.

ya normalde bende ütüyü hiç sevmem ama şimdiki sevmememin nedeni zaten çok terliyorum e ütü de sıcak, beni daha da bunaltacak diye 🙂 ayyyy ne güzel olurdu ama sen de sevmiyormuşsun, sana işkence edemem

Iyi olmaniza sevindim canim.Masallah,Allah nazarlardan saklasin.Bende iyim cok sükür,iste gördügün gibi ates ölcme incir kürü gibi biseyler yapmaya calisiyorum bu ay.Allahtan hayirlisi insallah.

çok şükür canım, ufak tefek sıkıntılar oluyor ama onlar da normal artık. iyi olmana sevindim tatlım. yap canım ne biliyorsan uygula. ben incir kürü bilmiyorum ama hamile kalmadan önceki reglimin ilk gününden itibaren hergün 2-3 tane kuru incir yemiştim. yumurtaların kalitesini artırırmış. sen de uygula canım. inşallah hayırlı sonuç alırsın.

Ben cikayim kizlar,her an esim gelebilir.Pc nin basinda karsilamayayim onu.Sonra ugrarim belki yine.Meryemcim,sen ates ölcmeyle ilgili bildiklerini yaz.mutlaka okurum.Hepnizi öpüyorum sekerleeerr...

Geri