Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

evt istanbulda almanyada sivasli cok göc eden bir milletiz 😀 yok ben bile batirdim erkek tarafini kizim olursa bana yapilanin iki katini isterim ona göre

aşiret düğünü gibi olur o zaman tvde gösterilenlereden.e gençler konuşup anlaşırsa bi orta yol bulunur.şaka bi yana da benim kızım olsa ben karşı tarafın durumuna bakarım.nitekim ben evlenince öyle yaptım.hatta eşim artırmaya çalışıyordu ben de azaltmaya.ne komik.e eşim de malatyalı ne de olsa sivasa yakın 🙂

yok bee ben öyle olmam gelinime hiç karışmam anneme çekmişim.kayınvalideme kalsa eşim onun dizinin dibinden ayrılmaz.rahatsız olduğum şeyi başkasına da yapmam

benim cok komigime gidiyor yaa, arkadasim kayinvaldesi öyle, dügünün ertesi günü kizini sabahin köründe gelinin evine gönderiyor, tabii bizimkiler daha yatakda, bi ertesi günde kendi gitmis 🙂 oglunu arkadasimdan kizkaniyor

ayni evde olsa ortalarinda yatardi herhalde 🙂

Herkese selaamm🙂

Hg fistik badem lokumum 🙂

yuh yani pes
kayınvalidem de onlardan başka mahalleye taşındık 1 yıl oldu hala her seferinde söyler oğlumun oraya taşınması bana çok koydu diye.bigün dayanamadım dedim.ben onca kilometre uzaktan geldim ben de insanım diye 🙂

hg laram hoşgeldin canım.
Hosbuldum kizlar.Nasilsiniz bakalim?Allah muhabbetinizi arttirsin.Dalmisiniz sohbete gelini gideni görmüyorsunuz hic