slm beynımı yemek uzereyım hamılemıyım degılmıyım bır turlu anlamadım yardım lutfen hazıean ayının ıkısınde adet oldum sonra yıne hazıranın 22 sınde adet oldum o gunden bu yana halahastalanmadım 15 gundur karın agrısı kasık agrısı oluyor goguslerımde bısey yok ama ara ara bulantı test yaptım once ıkıncı sılık cıktı sonra tekrar yaptım tek cızgı cıktı of doktora gıtmeye korkuyorum hıc gecıkmezdı
hamılelık oldugunu zannetmıyorum cunku 20 gun sonra tekrar gelmıs reglın....buyuk ıhtımal duzensızlık var acılen doktora gıtmenı tavsıye ederım...jınekolojık muayene ve ultrasonda zaten doktorun sorun varsa soyleyecektır ıhmal etme derım.....
Elisev...................................23 Temmuz
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi
dileğimmm ........................1 Ağustos yıldız_azeri.......................3 Ağustos Sabırsızım.........................5 Ağustos Dentnurse..........................7 Agustos duygum_06 .......................8 Ağustos sılam_nisa ....................... 8 Ağustos Ecce ..................................14 Ağustos Lalezar...............................16 Ağustos İzgil....................................17 Ağustos Lara....................................19 Ağustos Ranagül.............................21 Ağustos Lovely ................................25 Ağustos
2009 ANNE ADAYLARI<v>
Sultan ............................... 26 Kasım (Anne adayı süperrrrrrrrr) askısı ..................................... Kasım (Anne adayı süperrrrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık (Anne adayı süperrrrrrrrr) yazesintisi ....................... 14 Aralık (Anne adayı süperrrrrrrrr)
<v></v>2010 ANNE ADAYLARI <v></v>
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ................................ 2-3 ocak (Anne adayı süperrrrrrr) Kelebeğim ................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) biza ....................................... 22 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) umutsuz_reyhan ................. 29 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) Esila .......................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr) Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs .............................. Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Mayıs ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><o😛></o😛> Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr) unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) Tatlı cadım ....................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr) berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ......................... 06 Temmuz </v>(Anne adayı süperrrrrrrrr) Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr) Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
günaydın canım, allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah... canını üzme, bugün kandil bol bol dua et. bugün ben de siz bekleyenler için dua edeceğim. listeye ekledim, rengini de değiştirdim... yeşil renk verdim hani yeşil murattır ya 🙂 inşallah uğurlu gelir.