Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Utanarak yaziyorum ama kesip yapistirmanin bile nasil yapildigini bilmiyorum:utan:

yazının sol tarafına gelerek mause'un sol tarafına basılı tutarak kopyalayacağın yerin sonuna kadar ilerleyerek seç.

seçince mausu sağ tıkla.
kes (cut) seçeneğini tıkla.
sonra yapıştıracağın yere bir kere mausenin sol ratafıyla yıkla ve sonra yine mause'un sağ tarafıyla yapıştır (paste) de.
boş bir yerde dene bakalım...

yazının sol tarafına gelerek mause'un sol tarafına basılı tutarak kopyalayacağın yerin sonuna kadar ilerleyerek seç.

seçince mausu sağ tıkla.
kes (cut) seçeneğini tıkla.
sonra yapıştıracağın yere bir kere mausenin sol ratafıyla yıkla ve sonra yine mause'un sağ tarafıyla yapıştır (paste) de.
boş bir yerde dene bakalım...
Ayy canim,sana zahmet olmus üsenmemis anlatmissin.Deneyeyim o zaman...

selam kızlaarr nasılsınız benim pc bozuk ara sıra açılıyo zor giriyorum açılır açılmazda sizinle mutluluğumu paylaşmaya çalışıyorum🙂çünkü burda hepimiz birbirimizi anlıyoruz🙂)

bugün keseyi gördüm çok şükür 🙂)dr um 4 hafta 6 günlük hamilesin dedi kilo tansiyon falan ölçüldü 1 vitamin birde progesteron yazdı vitamini anladımda progestern niye anlamadım 😕

2 hafta sonra da kalp atışını duymaya gidecem Allahın izniyle:dp178:

mutluluğumu yaşadıkça bebek özlemi çektiğim günleri hatırlıyorum ve bebek isteyen herkes için dua ediyorum kızlar rabbim hepimize hayırlısıyla annelik duygusunu yaşatsın inş:hamile:

Geri