Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

yaaaaaaaaa ben sadece melek değilim !!!!!!!!!!kaşınma

HAMİŞ MELEK oldum ben yaaaaaaaaaaaaaaaa :seker:

biri beni hamiş melek yapsın nooluuuuuuurrrrrrr
ben yapamıyoruuuummmmm🙁((

Selam canlarımmmm

Tatil bitti ve geri döndüm evimdeyim. Bebişim de iyi çok şükür artık 5. aydayız.

Sizler nasılsınız? Eminim yeni bir sürü haber ve yeni müjdeler vardır. Hepinizi çok özledim.
Öpüyorum sizleri...

<v>TEMMUZ ANNE ADAYLARI
Bilgemelek ......................... 06 Temmuz </v>(Anne adayı süperrrrrrrrr)
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr)
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

temmuz anne adaylarını tebrik ediyorum, Allah sağlıkla kucağınıza da verir inşallah....

Bilgemeleğimmmmmmmm inanamıyorum allahım çok şükür sana bu güzel hediyeyi göndermiş.

Çokkkkkkkkkkkk sevindim, gözünüz aydın tatlım. Sabrettin rabbim de seni sevindirdi, evet yolun uzundu ama güzel sonuçlandı. Allah inşallah sağlıklı bir hamilelik nasip eder ve inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder canımmmmmmm, çok mutluyum.

Selam canlarımmmm

Tatil bitti ve geri döndüm evimdeyim. Bebişim de iyi çok şükür artık 5. aydayız.

Sizler nasılsınız? Eminim yeni bir sürü haber ve yeni müjdeler vardır. Hepinizi çok özledim.
Öpüyorum sizleri...
hoşgeldin cnm yaa bende çok özlemiştim seni nasılsın tatlım maşallah yaa kızımız kocaman olmuş annesi geri sayım başlıyo artık senin için darısı bize inşş canım arkadaşım.
mrs.m tatlım ben 3 4 gündür çok fenayım bulantı üstüne bide kabızlık gece 4e kadar uyumadım gaz sancısından wc ye çıkamıyorum kayısı suyu falan işte içmeye çalıştım sen bi yerde sakın ıkınmayın zorlamayın yazmıştın ya ben çok zorlamak zorunda kaldım bitanem yaa çok korkuyorum Rabbim meleğimi korusun inşallah bundan sonra düzenli tüketicem kayısı falan inş bidaha böle bi durum yaşmama Allah kimseyede yaşatmasın dua edelim birbirimze cnm

slm beynımı yemek uzereyım hamılemıyım degılmıyım bır turlu anlamadım yardım lutfen hazıean ayının ıkısınde adet oldum sonra yıne hazıranın 22 sınde adet oldum o gunden bu yana halahastalanmadım 15 gundur karın agrısı kasık agrısı oluyor goguslerımde bısey yok ama ara ara bulantı test yaptım once ıkıncı sılık cıktı sonra tekrar yaptım tek cızgı cıktı of doktora gıtmeye korkuyorum hıc gecıkmezdı

hoşgeldin cnm yaa bende çok özlemiştim seni nasılsın tatlım maşallah yaa kızımız kocaman olmuş annesi geri sayım başlıyo artık senin için darısı bize inşş canım arkadaşım.
mrs.m tatlım ben 3 4 gündür çok fenayım bulantı üstüne bide kabızlık gece 4e kadar uyumadım gaz sancısından wc ye çıkamıyorum kayısı suyu falan işte içmeye çalıştım sen bi yerde sakın ıkınmayın zorlamayın yazmıştın ya ben çok zorlamak zorunda kaldım bitanem yaa çok korkuyorum Rabbim meleğimi korusun inşallah bundan sonra düzenli tüketicem kayısı falan inş bidaha böle bi durum yaşmama Allah kimseyede yaşatmasın dua edelim birbirimze cnm

hoşbulduk canımmmm, allaha çok şükür ikimiz de iyiyiz. karnım epey büyüdü 🙂 evet canım kızım maşallah 5. ayında büyüdü sayılır. yolun yarısındayım inşallah kalan zaman hem benim açımdan hem de kızım açısından çok sağlıklı olarak geçer. darısı hayırlısıyla sizlere...

canımmmmm bulantılar başladı demek 🙁(( çok zor geçiyor biliyorum sadece sabret canım. ben her bulantımda sert elma yemiştim, hakikaten iyi geliyor elma yemeni tavsiye ederim. ya canım kabız olmana üzüldüm, nolursa olsun sakın ıkınma lütfen. seni tuvalete çıkaracak şeylerden bol bol ye iç.... mesela kayısı, incir, kiraz ye ve hemen üstüne bol su iç. bunlar tuvalete çıkarır... lifli şeyler ye, bisküvi gibi. rabbim meleğini korusun ve size sağlıkla bağışlasın inşallahhhh. canım korkma hepimizin başına geldi, kabızlığa çözüm bulman lazım, o da söylediğim o meyveleri çok tüket.

Geri