kar_tanesi Yeni Üye Üye 16 Eylül 2008 #41 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz hepinizi kocaman öptüm Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
melegimeren Yeni Üye Üye 21 Eylül 2008 #42 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz köşen hayırlı olsun canım Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
kar_tanesi Yeni Üye Üye 24 Eylül 2008 #43 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz nisan yagmuru ablam bebek cok tatlı tsk ederim melegimiren siirde cok güzelmiş tsk ederm
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz nisan yagmuru ablam bebek cok tatlı tsk ederim melegimiren siirde cok güzelmiş tsk ederm
*jellibon* Daimi Üye Üye 27 Eylül 2008 #44 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz kadir gecen mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun.... minik melek
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz kadir gecen mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun.... minik melek
kar_tanesi Yeni Üye Üye 2 Ekim 2008 #45 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz köşemi bos bırakmadıgınız için hepnize tsk ederim bayramınızı kutlarım
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz köşemi bos bırakmadıgınız için hepnize tsk ederim bayramınızı kutlarım
kar_tanesi Yeni Üye Üye 16 Ekim 2008 #47 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz ayyyy cok tsk ederimm ablam harika hepside
SaBıR MeLeĞi Aktif Üye Üye 16 Ekim 2008 #48 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz köşeciğin hayırlı olsun cicim bol misafirli günler
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz köşeciğin hayırlı olsun cicim bol misafirli günler
kar_tanesi Yeni Üye Üye 16 Ekim 2008 #49 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz tsk ederim gülsümcügüm ugradııgın için yine tsk ederm
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz tsk ederim gülsümcügüm ugradııgın için yine tsk ederm
*jellibon* Daimi Üye Üye 17 Ekim 2008 #50 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz canım köşende bol sohpetler dilerim