*jellibon* Daimi Üye Üye 2 Temmuz 2008 #421 Cevap: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canım köşende bol solbet ve muhabbet dilerim sevgiyle kal canım
Cevap: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canım köşende bol solbet ve muhabbet dilerim sevgiyle kal canım
hayrünisa Yeni Üye Üye 3 Temmuz 2008 #422 Cevap: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Parmaklarımızın arasındaki bereketi duayla yakalamak, sevginin hoşgörünün yolunu duayla aydınlatmak, bağışlanmış olmanın tadına duayla ermek. Bir cennet temennisi... Bir huzur beklentisi.... Bir gözyaşı serpintisi.. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
Cevap: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Parmaklarımızın arasındaki bereketi duayla yakalamak, sevginin hoşgörünün yolunu duayla aydınlatmak, bağışlanmış olmanın tadına duayla ermek. Bir cennet temennisi... Bir huzur beklentisi.... Bir gözyaşı serpintisi.. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
hayrünisa Yeni Üye Üye 4 Temmuz 2008 #423 Cevap: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Son düzenleme: 4 Temmuz 2008
hayrünisa Yeni Üye Üye 4 Temmuz 2008 #424 Cevap: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Son düzenleme: 4 Temmuz 2008
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 5 Temmuz 2008 #426 Cevap: Kördügümün kösesi olsun burada🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 11 Temmuz 2008 #427 Cevap: Kördügümün kösesi olsun burada🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 18 Temmuz 2008 #429 Cevap: Kördügümün kösesi olsun burada🙂
ecege Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2008 #430 Cevap: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 hayırlı olsun canım.............