BöğüRTLen Yeni Üye Üye 11 Ağustos 2008 #31 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz tatlı günlerr... Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
kar_tanesi Yeni Üye Üye 25 Ağustos 2008 #35 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz melekler hepinize ben yokken kösemi bos bırakmadıgınız için cooooooooooookkkkk tesekkür ederim
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz melekler hepinize ben yokken kösemi bos bırakmadıgınız için cooooooooooookkkkk tesekkür ederim
*jellibon* Daimi Üye Üye 7 Eylül 2008 #36 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz canım hayırlı ramazanlar dilerim keyifli forumlar
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz canım hayırlı ramazanlar dilerim keyifli forumlar
kar_tanesi Yeni Üye Üye 7 Eylül 2008 #37 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz hepnize cokkkkkkkkk tesekkür ederim kösemi hiç bos bırakmadıgınız için🙂🙂🙂🙂
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz hepnize cokkkkkkkkk tesekkür ederim kösemi hiç bos bırakmadıgınız için🙂🙂🙂🙂
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 11 Eylül 2008 #38 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz iyi geceler canım🙂 Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
kar_tanesi Yeni Üye Üye 13 Eylül 2008 #39 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz cok tsekkür ederim
*jellibon* Daimi Üye Üye 16 Eylül 2008 #40 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz hayırlı ramazanlarrrrrr dileriiimmm