kar_tanesi Yeni Üye Üye 2 Ağustos 2008 #21 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz tamaracım cok tsk ederim seninde cuman mübarek olsun pembe melegim sende her zman bunun gibi ol bende ozman mutlu olurum
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz tamaracım cok tsk ederim seninde cuman mübarek olsun pembe melegim sende her zman bunun gibi ol bende ozman mutlu olurum
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 2 Ağustos 2008 #22 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz Doğarken gülümse Acıyı tatmamış yüreğinle Bir siyah bir beyaz Gök ırgalansın… Büyürken gülümse Çağlayanlar gibi Bir erguvan renginde bir yeşil Ufuklar çalkalansın… Severken gülümse Rıza diye, tiryak diye Bir pembe bir sarı Sevgin yarınlara dal-budak salsın… Daha çok gülümse pîrliğinde Süzülmüş oğul balı renginde Bengi-su tadında Taşlar topraklar sevdalansın… Hep ileriye bak gülümse Her zaman sevgiliyle birlikte ol Vuslat renginde Taş-toprak hülyalara dalsın… Ölürken gülümse Tazele aşkını son nefesinde Birazcık gözyaşı bulunsun sesinde Gökyüzü hep ıslak mavi kalsın… saol canım teşekkür ederim🙂 Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz Doğarken gülümse Acıyı tatmamış yüreğinle Bir siyah bir beyaz Gök ırgalansın… Büyürken gülümse Çağlayanlar gibi Bir erguvan renginde bir yeşil Ufuklar çalkalansın… Severken gülümse Rıza diye, tiryak diye Bir pembe bir sarı Sevgin yarınlara dal-budak salsın… Daha çok gülümse pîrliğinde Süzülmüş oğul balı renginde Bengi-su tadında Taşlar topraklar sevdalansın… Hep ileriye bak gülümse Her zaman sevgiliyle birlikte ol Vuslat renginde Taş-toprak hülyalara dalsın… Ölürken gülümse Tazele aşkını son nefesinde Birazcık gözyaşı bulunsun sesinde Gökyüzü hep ıslak mavi kalsın… saol canım teşekkür ederim🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Ağustos 2008 #23 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz iyi hafta sonları diliyorum🙂
kar_tanesi Yeni Üye Üye 4 Ağustos 2008 #24 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz çitos cok tsk ederim zaten hafta sonum sen güzel gecmesi diledigin için heralde cok güzel geçti pembe melegim karnıyarık ve şiir mükemmel ellerine ve yüregine saglık
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz çitos cok tsk ederim zaten hafta sonum sen güzel gecmesi diledigin için heralde cok güzel geçti pembe melegim karnıyarık ve şiir mükemmel ellerine ve yüregine saglık
kar_tanesi Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2008 #25 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz ayyyyyy cok tatlılar cok tsk ederim Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
kar_tanesi Yeni Üye Üye 6 Ağustos 2008 #26 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz melek cok güzelmiş tsk ederim
kar_tanesi Yeni Üye Üye 6 Ağustos 2008 #27 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz bende seni ondan daha kocaman öpüyorum
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 6 Ağustos 2008 #28 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz merhaba canım köşen bol muhabbetli olsun🙂
kar_tanesi Yeni Üye Üye 7 Ağustos 2008 #29 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz cokk tesekkür ederim ugradıgınız için