kar_tanesi Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2008 #11 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz hepmizin günü öyle gecsin cokkkkkkk tesekkür ederim harika Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz hepmizin günü öyle gecsin cokkkkkkk tesekkür ederim harika
kar_tanesi Yeni Üye Üye 29 Temmuz 2008 #12 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz sizede iyi geceler rüyanıızda en güzzel seyler görmeniz dilegiyle Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz sizede iyi geceler rüyanıızda en güzzel seyler görmeniz dilegiyle
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 29 Temmuz 2008 #13 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz Gecenin güzel yüzü yüreğinize dokunsun, şeytan sizden uzakta, melekler başucunuzda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki dualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun. Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz Gecenin güzel yüzü yüreğinize dokunsun, şeytan sizden uzakta, melekler başucunuzda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki dualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun.
UzakMavi Yeni Üye Üye 29 Temmuz 2008 #14 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.....
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.....
kar_tanesi Yeni Üye Üye 29 Temmuz 2008 #15 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz hepimizin kandili kutlu ve mutlu olsun nice kandillere birlikte kavusmak dilegiyle Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eylül 2016
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz hepimizin kandili kutlu ve mutlu olsun nice kandillere birlikte kavusmak dilegiyle
kar_tanesi Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2008 #16 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz hepimizin kandilin en güzel gecmesi dilegiyle
kar_tanesi Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2008 #17 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz bu sizlerle ilk kandilim ama diger kandilleriminde sizlerle gecmesini isterim hepinize cok tsk ederim
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz bu sizlerle ilk kandilim ama diger kandilleriminde sizlerle gecmesini isterim hepinize cok tsk ederim
kar_tanesi Yeni Üye Üye 31 Temmuz 2008 #18 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz hepinize cooooooooooooooooooooooookkkkkkk tesekkür ederim
Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz hepinize cooooooooooooooooooooooookkkkkkk tesekkür ederim
kar_tanesi Yeni Üye Üye 31 Temmuz 2008 #19 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz köşeme nazar degmesin asıyım şöle bir yerede
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2008 #20 Cevap: melekler benim kösemede gelmek istemezmisiniz her zaman böyle ol🙂