Benim kullandığım msaj kemeri bu tvist hareketide var günde 50 tanede ondan yapıyorum🙂:🙂🙂Şiddetle tavsiye ediyorum hem ağrılarım gidiyor koşudan sonra olan ayak ağrıları bel ağrıları vs.Hemde yağ eritiyor süper birşey🙂 Fiyatı 390 tl Markası voit Bilmek isterseniz diye yazdım
Kızz bende yapıom diyet kilom yok arkadaşlar yapma diyo ama ben yapıyorum kilom 57 çok diil boyuma göre ama olsun şöyle 54 felan olsam daha iyi diye düşünüyorum ya bende yemeklerden önce elma sirkesi içiyorum valla çok iyi geliyo hiçbişe yiyesim gelmiyo elma sirkesi çok iyi geliyo gerçekten ekmek yemiom zaten işte bakalım🙂birde egzersiz yapıyorum işte günde 2 kez meyva yiyorum sürekli.babam da saçmalama yapma diyet felan diyo kızıyo😀
Bananeeeee 54 olcammm😀 ya hayatım valla çok iyi geliyo hiçbişey yemek istemiyo canım 5 gündür tıkandım resmen ekmek yemiyorum çok işe yarıyoo.bende pek sevmiom ama çok iyimiş sağlık açısından da her konuda içiyorum bi kerede😀
2 kilo verdin mi kız ayy canımm benim hayatım çok sevindim devammm😀
masaj kemeri benimde var ama ne kadar işe yarıyor bilmiyorum.
kolay gelsin. karar verdiktem sonra gerisi gelir.[/QUOTE İnan işime yarıyor inceliyorum yani eritiyor🙂🙂🙂Dediğin gibi canım karar verdikten sonra gerçekten gerisi geliyor🙂