M
Misafir
Forum Okuru
benim gittiğim yerde de tüm vucüt kampanyası vardı ama bitmiş bu kampanya,aslında kampanya olsaydı da maddi durumdan dolayı o parayı vermem için baya bi süre geçmesi,biriktirmem falan gerekiyodu.bende en azından beklemek yerine koltuk altıyla baslamak istedim.bi de arastırdım çogu merkezi,aradım tüm vucüt diyolar ama aslında tüm bacak,koltuk altı ve yüz seklinde tüm vücut oluyomus.ya da genital,tüm bacak,koltuk altı.yani tamamen her yer değil.ben de o yüzden koltuk altına baslayayım dedim,seans bası 50tl ücret ödüyorum canım.her seanstan 15 gün sonra ücretsiz atısları var.eger bu atısı istemezsen fiyat seans bası 40a düşüyo.ben ilk seanstan sonra 2.sine 1 ay sonra gittim.aslında 2 ay diyolar seans aralıklarına ama koltuk altımdaki kılların uzamasına göre karar verdim.şimdi 2.seansa gideli bi kaç gün oldu.bekliycem bakalım bu sefer nasıl cıkacak,ne kadar cıkcak,1 ay sonra gitcem ona göre.eger yapılmasına gerek varsa yaptırcam yoksa bekliycem biraz daha.yüz falan riskli oldugu için önce koltuk altına baslayayım dedim,hem böylece gittiğim yerde uygulanan lazerin işe yarayıp yaramadıgını daha rahat görmüş olurum diye düşündüm.
Hmm... Tüm vücut derken, onlarda belirli bölgeleri mi içeriyormuş 😕 Neyse bakalım dokdorum onay verince daha ayrıntılı öğrenecem nasılsa 😀
Bu arada ilk seanstan sonra fark var mı Kubur'cum ?