kızlar bende lazere başladım.bana uygulanan lazer ipl lazer denen yöntemden.lazere gitmeden önce bu konuyla ilgili çok şey okudum,kimi ipl i önermiyodu kimi şiddetle tavsiye ediyodu.kiminde lazer hiç işe yaramıyodu,kiminde yarıyodu.başta kararsız kaldım ama sonunda korkunun ecele faydası yok dedim ve yaptırmaya karar verdim 😀 ben aslında yüzüm de dahil tüm vucüduma istiyorum ama o kadar parayı bir çırpıda veremeyeceğim ve riske etmek istemediğim için koltuk altıyla başlamaya karar verdim.bu hafta 2.seansıma gittiğimde kadın baktı baya bi dökülmüş dedi.gerçekten de öyleydi.böyle ultrasona girerken sürdükleri jellerden sürüyolar önce,sonra lazer başlıgını gezdirerek atıs yapıyolar,ama hiç bi acı hissetmiyosunuz.ben 5 yıl önce uzaktan atıslı lazere de gitmiştim,koltuk altına,o zaman devam edememiştim,sadece 1 seans gittim ama canım yanmıstı.bunda ama hissetmedim bile.ama bunda tüyler hemen seanstan sonra değil 15 gün sonra dökülüyo.elinizi sürdükce kılların döküldüğünü görüyosunuz.olumlu sonuclar alırsam sizlerle de paylascam inş 🙂