BİTTERİM Yeni Üye Üye 4 Eylül 2009 #51 fırtına' Alıntı: avatarımda bebiş benim bebekleğim desem inanırmısın?? şaka bi yanada sevgili kartanem m.m deki meleklerin bebeklikleri diye bi konu açmıştı bu bebeğide ben olarak eklemiş bende avatarıma ekledim 😀 hikayesi bu yanii 🙂 Genişletmek için tıkla ... canım🙂 eminim bebekliğin bu bebekten daha şekerdir🙂
fırtına' Alıntı: avatarımda bebiş benim bebekleğim desem inanırmısın?? şaka bi yanada sevgili kartanem m.m deki meleklerin bebeklikleri diye bi konu açmıştı bu bebeğide ben olarak eklemiş bende avatarıma ekledim 😀 hikayesi bu yanii 🙂 Genişletmek için tıkla ... canım🙂 eminim bebekliğin bu bebekten daha şekerdir🙂
fırtına Yeni Üye Üye 1 Ocak 2010 #56 'Eкşi Liмση'' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Canım çok tşkkr ederim yeni yıl sana neyin özlemini çekiyorsan onu getirsin ama tanıyamadım seni ama sanıyorum ki öslemim sendin dimi nick delisi seni :zuha:
'Eкşi Liмση'' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Canım çok tşkkr ederim yeni yıl sana neyin özlemini çekiyorsan onu getirsin ama tanıyamadım seni ama sanıyorum ki öslemim sendin dimi nick delisi seni :zuha: