Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 17 Aralık 2007 #41 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Rengarenk ve canlı bir gün dilerim canım 🙂
ms_enemy Yeni Üye Üye 17 Aralık 2007 #42 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 hayırlı akşamlar diliyorum herkese
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 20 Aralık 2007 #43 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Arkadaslar geldim yin oh beee sinavlarim bitti coksükür hadi hepinizi ziyaretime bekliyorum, artik bayram diye bir ugrarsinizi demi???????????????????????
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Arkadaslar geldim yin oh beee sinavlarim bitti coksükür hadi hepinizi ziyaretime bekliyorum, artik bayram diye bir ugrarsinizi demi???????????????????????
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 20 Aralık 2007 #45 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 iyi bayramlar kördüğüm nice bayramlara hep birlikte
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 20 Aralık 2007 #46 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Amin canim insallah....
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 23 Aralık 2007 #47 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Niye kimsecikler ugramiyor köseme🙁
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 24 Aralık 2007 #48 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Günaydın, umarım güzel bir bayram geçirmişsindir canım benim... 🙂
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Günaydın, umarım güzel bir bayram geçirmişsindir canım benim... 🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 24 Aralık 2007 #49 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Cok tesekkür ederim canim köseme geldigin icin, bayramim güzel gecti ama annemle babam olmadigindan birazda durgundu ama olsun güzeldi güzel.... :)
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Cok tesekkür ederim canim köseme geldigin icin, bayramim güzel gecti ama annemle babam olmadigindan birazda durgundu ama olsun güzeldi güzel.... :)