K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 7 Şubat 2008 #201 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Yesil Gözlü' Alıntı: Günaydin canim.... Genişletmek için tıkla ... Günaydinlar birtanemmmmm....
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Yesil Gözlü' Alıntı: Günaydin canim.... Genişletmek için tıkla ... Günaydinlar birtanemmmmm....
TaMaRa Yeni Üye Üye 7 Şubat 2008 #202 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 kördügüm' Alıntı: Canim napim calisiyorum zaman bulamadim bir kahvecik yapmaya ayrica cok güzel olmus ellerine saglik birtanem... Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun cnm bir yandan calis bir yandanda börek atistir 😛
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 kördügüm' Alıntı: Canim napim calisiyorum zaman bulamadim bir kahvecik yapmaya ayrica cok güzel olmus ellerine saglik birtanem... Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun cnm bir yandan calis bir yandanda börek atistir 😛
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 7 Şubat 2008 #203 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 TaMaRa' Alıntı: afiyet olsun cnm bir yandan calis bir yandanda börek atistir 😛 Genişletmek için tıkla ... Kilo alirim ama, biraz daha az sismanlatan birseyler yokmu??? cok kötüyüm demi🙂 🙂 😉
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 TaMaRa' Alıntı: afiyet olsun cnm bir yandan calis bir yandanda börek atistir 😛 Genişletmek için tıkla ... Kilo alirim ama, biraz daha az sismanlatan birseyler yokmu??? cok kötüyüm demi🙂 🙂 😉
TaMaRa Yeni Üye Üye 7 Şubat 2008 #204 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 kilo aldirmayan tek yiyecek bu sanirim 🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 7 Şubat 2008 #205 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 TaMaRa' Alıntı: kilo aldirmayan tek yiyecek bu sanirim 🙂 Genişletmek için tıkla ... OOoooo canim bu süper iste tam benlik, sagol yaaaaa cok sagolllll hadi paylasalim istermisin???? gelde biraz sohbet edelim...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 TaMaRa' Alıntı: kilo aldirmayan tek yiyecek bu sanirim 🙂 Genişletmek için tıkla ... OOoooo canim bu süper iste tam benlik, sagol yaaaaa cok sagolllll hadi paylasalim istermisin???? gelde biraz sohbet edelim...
TaMaRa Yeni Üye Üye 8 Şubat 2008 #206 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 yok sana afiyet olsun ,ben suan sicak lezzo iciyor yanindada muz kremali biskuvi yiyom ,kilo almak istemeyen sensin 😛 salata yemeye dvm et😛
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 yok sana afiyet olsun ,ben suan sicak lezzo iciyor yanindada muz kremali biskuvi yiyom ,kilo almak istemeyen sensin 😛 salata yemeye dvm et😛
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 9 Şubat 2008 #207 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canim bakiyorumda köseme hic ugradigin yok küstüm sana🙁
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 9 Şubat 2008 #208 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Canim seni cooooooooooooooook ama cooooooooooooooooooooooook seviyorum...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Canim seni cooooooooooooooook ama cooooooooooooooooooooooook seviyorum...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 9 Şubat 2008 #209 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 körii nasılsın canım ben geldim .ıslak kek yaptım cayda demleniyor haydi gel beraber yyelim..
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 körii nasılsın canım ben geldim .ıslak kek yaptım cayda demleniyor haydi gel beraber yyelim..
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 10 Şubat 2008 #210 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 canım bebişim iyi pazarlarrrr