K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 6 Şubat 2008 #191 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 zeyna' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Günaydinlarrr Birtanemmmm tsk ederim köseme ugradigin icin...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 zeyna' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Günaydinlarrr Birtanemmmm tsk ederim köseme ugradigin icin...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 6 Şubat 2008 #192 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 TÜLSÜ35' Alıntı: köşen haırlı olsun canım ugrarım sana Genişletmek için tıkla ... Herzaman ugra canim benim... tsk ederim
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 TÜLSÜ35' Alıntı: köşen haırlı olsun canım ugrarım sana Genişletmek için tıkla ... Herzaman ugra canim benim... tsk ederim
TaMaRa Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #193 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 aksam yemekleride yendi simdi sira pastada,pasta benden kahvede sizden agzimiz tatlansin demi🙂
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 aksam yemekleride yendi simdi sira pastada,pasta benden kahvede sizden agzimiz tatlansin demi🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 6 Şubat 2008 #194 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 TaMaRa' Alıntı: aksam yemekleride yendi simdi sira pastada,pasta benden kahvede sizden agzimiz tatlansin demi🙂 Genişletmek için tıkla ... Ayy ayy ayy tsk ederim canim benim.... Gel hadi kahveleride hazirladim...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 TaMaRa' Alıntı: aksam yemekleride yendi simdi sira pastada,pasta benden kahvede sizden agzimiz tatlansin demi🙂 Genişletmek için tıkla ... Ayy ayy ayy tsk ederim canim benim.... Gel hadi kahveleride hazirladim...
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #195 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Iyi geceler canim benim... Son düzenleme: 6 Şubat 2008
zeyna Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #196 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 kahve varmıydı komsum bende kalmamısta
TaMaRa Yeni Üye Üye 7 Şubat 2008 #198 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 ne tembel hatunlarmissiniz bi kahve yapamadiniz 😛 onuda ben yapayim elime yapisacak degil ya😛
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 ne tembel hatunlarmissiniz bi kahve yapamadiniz 😛 onuda ben yapayim elime yapisacak degil ya😛
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 7 Şubat 2008 #199 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 zeyna' Alıntı: kahve varmıydı komsum bende kalmamısta Genişletmek için tıkla ... var canim buyur, tamaramiz yapmis bizim icin 🙂
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 zeyna' Alıntı: kahve varmıydı komsum bende kalmamısta Genişletmek için tıkla ... var canim buyur, tamaramiz yapmis bizim icin 🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 7 Şubat 2008 #200 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 TaMaRa' Alıntı: ne tembel hatunlarmissiniz bi kahve yapamadiniz 😛 onuda ben yapayim elime yapisacak degil ya😛 Genişletmek için tıkla ... Canim napim calisiyorum zaman bulamadim bir kahvecik yapmaya ayrica cok güzel olmus ellerine saglik birtanem...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 TaMaRa' Alıntı: ne tembel hatunlarmissiniz bi kahve yapamadiniz 😛 onuda ben yapayim elime yapisacak degil ya😛 Genişletmek için tıkla ... Canim napim calisiyorum zaman bulamadim bir kahvecik yapmaya ayrica cok güzel olmus ellerine saglik birtanem...