K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 5 Şubat 2008 #181 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim canim benim, tabiki biliyorum ne oldugunu benim calistigim hastane cok sagol birtanesi....
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Tsk ederim canim benim, tabiki biliyorum ne oldugunu benim calistigim hastane cok sagol birtanesi....
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 5 Şubat 2008 #182 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Iyi iyi bulmussun eeeeozaman sana kocaman bir aferin canim, birtanem....
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Iyi iyi bulmussun eeeeozaman sana kocaman bir aferin canim, birtanem....
zeyna Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #183 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 iyigecelerr canımm Tsk ederim canim benim... Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Şubat 2008
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #184 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 köşen haırlı olsun canım ugrarım sana
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #186 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 Günaydın, günün aydın ve güzel olsun canım🙂
*jellibon* Daimi Üye Üye 6 Şubat 2008 #188 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 günaydın iyi günler diliyorum
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 6 Şubat 2008 #189 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 BilgeGökçen' Alıntı: Günaydın, günün aydın ve güzel olsun canım🙂 Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim canim ablam benim, senin de günün aydin olsun...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 BilgeGökçen' Alıntı: Günaydın, günün aydın ve güzel olsun canım🙂 Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim canim ablam benim, senin de günün aydin olsun...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 6 Şubat 2008 #190 Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 minik melek' Alıntı: günaydın iyi günler diliyorum Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim canim benim, senin de günün aydin olsun...
Ce: Kördügümün kösesi olsun burada🙂 minik melek' Alıntı: günaydın iyi günler diliyorum Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim canim benim, senin de günün aydin olsun...