GÜLKSKN Yeni Üye Üye 16 Şubat 2011 #221 çiçekleri koklamak için eğildiğimde cebimden kalem rujum düştü onu alayımderken ne göreyim ayakkabımı giymeden çıkmışım lastik teneke don kel kolay gele alttaki
çiçekleri koklamak için eğildiğimde cebimden kalem rujum düştü onu alayımderken ne göreyim ayakkabımı giymeden çıkmışım lastik teneke don kel kolay gele alttaki
GÜLKSKN Yeni Üye Üye 16 Şubat 2011 #222 ela0101' Alıntı: slm arkadaŞLAR SİZE Bİ KELİME soyleyim de bulun aprakmarika,otomiya,paymiyama,ohuyamna Genişletmek için tıkla ... misafirimizin ne demek istediğini anlamadım özür dilerim 😕
ela0101' Alıntı: slm arkadaŞLAR SİZE Bİ KELİME soyleyim de bulun aprakmarika,otomiya,paymiyama,ohuyamna Genişletmek için tıkla ... misafirimizin ne demek istediğini anlamadım özür dilerim 😕
RefRa Daimi Üye Üye 16 Şubat 2011 #223 Karşıdan kel bi adam geliyodu bi de ne göriyim adamın lastikli donu düşmüş tenekeyle münasip yerlerini kapatıyodu Alttaki meleğimin kelimeleri.... duş kalorifer yüzük telefon 🙂 Kolay gelsin bacım 🙂
Karşıdan kel bi adam geliyodu bi de ne göriyim adamın lastikli donu düşmüş tenekeyle münasip yerlerini kapatıyodu Alttaki meleğimin kelimeleri.... duş kalorifer yüzük telefon 🙂 Kolay gelsin bacım 🙂
nese355 Aktif Üye Üye 17 Şubat 2011 #224 duştan çıktım kaloriferin başında parmağımdaki yüzük ile oynarken telefonum çaldı baktım ki REFRA imiş melekler mekanına çağırıyor. oldumuki .aha evet okul cafe bilgisayar fotoğraf.kolay gelsin Son düzenleme: 17 Şubat 2011
duştan çıktım kaloriferin başında parmağımdaki yüzük ile oynarken telefonum çaldı baktım ki REFRA imiş melekler mekanına çağırıyor. oldumuki .aha evet okul cafe bilgisayar fotoğraf.kolay gelsin
ASİMELEK Daimi Üye Üye 17 Şubat 2011 #225 bilgisayarımla birlikte okula gittimmmmm okuldaki arkadaşımmm bilgisayarımınn fotorafını çekti ve aynısından kendiside alacakmış sonraa arkadaşımla birlikte cafe kahve içmeye gittikkkk alttaki melekeeeeee işte kelimelerrrrrr : sarışın,telefon,cadde,sapık kolay gelsinnn.
bilgisayarımla birlikte okula gittimmmmm okuldaki arkadaşımmm bilgisayarımınn fotorafını çekti ve aynısından kendiside alacakmış sonraa arkadaşımla birlikte cafe kahve içmeye gittikkkk alttaki melekeeeeee işte kelimelerrrrrr : sarışın,telefon,cadde,sapık kolay gelsinnn.
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 17 Şubat 2011 #226 Sarışın bir afet caddede yürürkene sapığın biri telefonunu kaptı kaçtı Balon çocuk kardeş kavga 😀
GÜLKSKN Yeni Üye Üye 17 Şubat 2011 #227 çocuk balonlarıyla oynarken elinden almaya çalışan kardeşiyle kavga etti 🙂 alttaki melenkim destur bacak kapı çapkın amma alakasız oldu kolay gele
çocuk balonlarıyla oynarken elinden almaya çalışan kardeşiyle kavga etti 🙂 alttaki melenkim destur bacak kapı çapkın amma alakasız oldu kolay gele
RefRa Daimi Üye Üye 17 Şubat 2011 #228 Heeeyyyttttt desturrrr....! kapı denen bişey var kardeşim kapıyı çalda gel çapkın mısın nesin kırarım bacaklarını
Heeeyyyttttt desturrrr....! kapı denen bişey var kardeşim kapıyı çalda gel çapkın mısın nesin kırarım bacaklarını
GÜLKSKN Yeni Üye Üye 17 Şubat 2011 #229 anam refka kız kelime vermemişin ya du ben vereyim saçak karı permatik kazı kolay gele alttaki melenkim
anam refka kız kelime vermemişin ya du ben vereyim saçak karı permatik kazı kolay gele alttaki melenkim
RefRa Daimi Üye Üye 17 Şubat 2011 #230 gülkskn' Alıntı: anam refka kız kelime vermemişin ya du ben vereyim saçak karı permatik kazı kolay gele alttaki melenkim Genişletmek için tıkla ... Amanın bugün unutkanlığım üstümde saçak altından geçerken karının biri elindeki permatikle kazı yerinde kaydı yüzük kalem fare tül kolay gelsin
gülkskn' Alıntı: anam refka kız kelime vermemişin ya du ben vereyim saçak karı permatik kazı kolay gele alttaki melenkim Genişletmek için tıkla ... Amanın bugün unutkanlığım üstümde saçak altından geçerken karının biri elindeki permatikle kazı yerinde kaydı yüzük kalem fare tül kolay gelsin