HaYaL Daimi Üye Üye 1 Kasım 2010 #201 Aşka dair bir umudum var hala ,her ne kadar ayrılık zaferini ilan etmiş olsa da... kahve,peynir,zeytin,çatal....
Aşka dair bir umudum var hala ,her ne kadar ayrılık zaferini ilan etmiş olsa da... kahve,peynir,zeytin,çatal....
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 1 Kasım 2010 #202 kahve,peynir,zeytin,çatal.... Kahvaltı masasını zeytin peynir reçel ile donaltmışlar içecek olarakta kahve tercih etmişler ama çatal koymayı unutmuşlar 🙂 bilgisayar gönül kalp kırmızı
kahve,peynir,zeytin,çatal.... Kahvaltı masasını zeytin peynir reçel ile donaltmışlar içecek olarakta kahve tercih etmişler ama çatal koymayı unutmuşlar 🙂 bilgisayar gönül kalp kırmızı
HaYaL Daimi Üye Üye 2 Kasım 2010 #203 Kalbimin bilgilerini kırmızı gönül bilgisayarıma kaydediyorum.😀 düşmek,bakmak,kader,umut
twins Yeni Üye Üye 8 Kasım 2010 #204 düşmek,bakmak,kader,umut son bi kez UMUTla arkandan BAKARKEN önümü göremeyip KADERin eline DÜŞTÜM yine🙂 yumurta muhabbet kuş pasta
düşmek,bakmak,kader,umut son bi kez UMUTla arkandan BAKARKEN önümü göremeyip KADERin eline DÜŞTÜM yine🙂 yumurta muhabbet kuş pasta
HaYaL Daimi Üye Üye 9 Kasım 2010 #205 yumurta muhabbet kuş pasta Kardeşime yaptığım doğum günü pastasının üzerine muhabbet kuşum yumurtladı .😀 oje,sermaye,peçete,fok balığı .😀
yumurta muhabbet kuş pasta Kardeşime yaptığım doğum günü pastasının üzerine muhabbet kuşum yumurtladı .😀 oje,sermaye,peçete,fok balığı .😀
twins Yeni Üye Üye 13 Kasım 2010 #206 fok balığı almak için biriktirdiğim sermayeyi peçete ve oje almaya yatırdım🙂 sevda muhallebi bilgi sigara🙂) (çok mu alakasız oldular🙂)
fok balığı almak için biriktirdiğim sermayeyi peçete ve oje almaya yatırdım🙂 sevda muhallebi bilgi sigara🙂) (çok mu alakasız oldular🙂)
HaYaL Daimi Üye Üye 20 Kasım 2010 #207 Muhallebi hakkında komşumuz Sevda'dan bilgi alırken sigaramı çaldılar. Peçete,küllük,gaz ocağı,muşamba...
Muhallebi hakkında komşumuz Sevda'dan bilgi alırken sigaramı çaldılar. Peçete,küllük,gaz ocağı,muşamba...
S sessizprenses Üye Üye 25 Kasım 2010 #208 peçeteyi atıım küllüğe,gaz ocağını yaktım,muşambayı da attım,hepsini yaktım 😀 😀 aşk,bardak,telefon,gitar 😀
peçeteyi atıım küllüğe,gaz ocağını yaktım,muşambayı da attım,hepsini yaktım 😀 😀 aşk,bardak,telefon,gitar 😀
HaYaL Daimi Üye Üye 30 Kasım 2010 #209 Aşk bardak gibidir telefon çalınca gitarın sapını görürsün.😀 tane, kayıp, yorgan,uç
RefRa Daimi Üye Üye 1 Aralık 2010 #210 Kayıp yorganımı ararken üç tane elma yedim...🙂 Kalem fare bisiklet tv... Hadi kolay gelsin🙂