y.caymazer Yeni Üye Üye 6 Aralık 2010 #211 midem ağrıyodu .annem kızarmış ekmek yaptı yedim...dişimi fırçaladım yattım.uykuya dalmışım🙂fotoğraf,gözyaşı,ayna,gölge....kolay gelsinnnn::::::::::::::::::::::::🙂
midem ağrıyodu .annem kızarmış ekmek yaptı yedim...dişimi fırçaladım yattım.uykuya dalmışım🙂fotoğraf,gözyaşı,ayna,gölge....kolay gelsinnnn::::::::::::::::::::::::🙂
benimm ben Yeni Üye Üye 6 Aralık 2010 #212 aynada gölgem,gözümde yaş vardı. ama fotoğrafta gölgen bile yoktu 😛P şiir yazdım yıldız,sitem,kalem,sayı 😀
aynada gölgem,gözümde yaş vardı. ama fotoğrafta gölgen bile yoktu 😛P şiir yazdım yıldız,sitem,kalem,sayı 😀
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 6 Aralık 2010 #213 yıldız,sitem,kalem,sayı 😀 yıldız yine bana site etti hep o sayılı kalemler yüzünden ajans, polis, doktor, kuzular ( kur hadii kurrrr)
yıldız,sitem,kalem,sayı 😀 yıldız yine bana site etti hep o sayılı kalemler yüzünden ajans, polis, doktor, kuzular ( kur hadii kurrrr)
RefRa Daimi Üye Üye 6 Aralık 2010 #214 Tv de kuzuları izlerken evi polis bastı ateş etti yaralılarla ilgilenmesi için doktor çağırdılar sonraki gün ajanslarda çıktık meşhur olduk....🙂🙂🙂🙂🙂)🙂 mesaj kedi çicek kalorifer.... Kolay gelsin...🙂
Tv de kuzuları izlerken evi polis bastı ateş etti yaralılarla ilgilenmesi için doktor çağırdılar sonraki gün ajanslarda çıktık meşhur olduk....🙂🙂🙂🙂🙂)🙂 mesaj kedi çicek kalorifer.... Kolay gelsin...🙂
megara Yeni Üye Üye 6 Aralık 2010 #215 geçn gün kalorifere yaslanmış sevgilimle mesajlaşıyodum bir de baktım kedim çiçekleri yiyor😀 çivi ayakkabı tabak boru hadi bakalımm😀kolay gelsin
geçn gün kalorifere yaslanmış sevgilimle mesajlaşıyodum bir de baktım kedim çiçekleri yiyor😀 çivi ayakkabı tabak boru hadi bakalımm😀kolay gelsin
RefRa Daimi Üye Üye 9 Aralık 2010 #216 Tabagımdaki yemekleri bitirdikten sonra boruları alıp bahçeye gidiyodum ki ayakkabıma çivi battı...🙂 sürahi anahtar telefon pantolon... Kolay gele...xD
Tabagımdaki yemekleri bitirdikten sonra boruları alıp bahçeye gidiyodum ki ayakkabıma çivi battı...🙂 sürahi anahtar telefon pantolon... Kolay gele...xD
HaYaL Daimi Üye Üye 10 Aralık 2010 #217 Sürahinin içindeki anahtarı ararken pantolonumun cebindeki telefonum çaldı.😀 makas ,testere ,inci,tavuk...
Sürahinin içindeki anahtarı ararken pantolonumun cebindeki telefonum çaldı.😀 makas ,testere ,inci,tavuk...
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 10 Aralık 2010 #218 Evdeki odunları testere yerıne makasla kesmeye çalışan inci hanım ; tavuklara yem vermeyi unuttu. Sıva, patates, şal, gelinlik .. hadi bakalım..
Evdeki odunları testere yerıne makasla kesmeye çalışan inci hanım ; tavuklara yem vermeyi unuttu. Sıva, patates, şal, gelinlik .. hadi bakalım..
RefRa Daimi Üye Üye 13 Aralık 2010 #219 gelinlik giydim 40 yılın başı bana sıva yaptırdılar🙂 o sırada da kedim ağzında patatesle şalımı kirletmiş...😉 Çok saçma oldu ama neyse artık...🙂 çicek ayakkabı kalem ruj...🙂
gelinlik giydim 40 yılın başı bana sıva yaptırdılar🙂 o sırada da kedim ağzında patatesle şalımı kirletmiş...😉 Çok saçma oldu ama neyse artık...🙂 çicek ayakkabı kalem ruj...🙂
E ela0101 Forum Okuru 15 Şubat 2011 #220 kolaysa cümle kur slm arkadaŞLAR SİZE Bİ KELİME soyleyim de bulun aprakmarika,otomiya,paymiyama,ohuyamna
kolaysa cümle kur slm arkadaŞLAR SİZE Bİ KELİME soyleyim de bulun aprakmarika,otomiya,paymiyama,ohuyamna