M * MuCiZé * Forum Okuru 17 Ekim 2009 #191 yeni aldığımız evde işçiler çalışırken kaynım,kaynanam ve görümcem matkap sesinden rahatsız olduklarını söylediler. nadas,ay,iki,koca
yeni aldığımız evde işçiler çalışırken kaynım,kaynanam ve görümcem matkap sesinden rahatsız olduklarını söylediler. nadas,ay,iki,koca
duygum_06 Hamiş Melek 18 Ekim 2009 #192 nadas,ay,iki,koca kocamı iki aylığına nadasa bıraktım 🙂 hamam böceği, hamam,yaprak sarması,göbek taşı 🙂
nadas,ay,iki,koca kocamı iki aylığına nadasa bıraktım 🙂 hamam böceği, hamam,yaprak sarması,göbek taşı 🙂
MEÇHUL Daimi Üye Üye 20 Ekim 2009 #193 Hamama gittik yaprak sarması da götürdüm yemek için ama hamam böceğini görünce midem bulandı az daha göbek taşım düşüyordu bal,,sakız,mendil,kedi😀:fati:
Hamama gittik yaprak sarması da götürdüm yemek için ama hamam böceğini görünce midem bulandı az daha göbek taşım düşüyordu bal,,sakız,mendil,kedi😀:fati:
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 20 Ekim 2009 #194 bal,,sakız,mendil,kedi ballı sakız çiğnerken birden hapşırdım; iyiki yanımda kedili mendilim varmış... 😀 internet çay şeker bebek
bal,,sakız,mendil,kedi ballı sakız çiğnerken birden hapşırdım; iyiki yanımda kedili mendilim varmış... 😀 internet çay şeker bebek
PaSikA Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2010 #195 internet çay şeker bebek internetten bebek resimlerine bakarken çayıma şeker atmayı unuttum kurabiye, gitar, cümle, kalem
internet çay şeker bebek internetten bebek resimlerine bakarken çayıma şeker atmayı unuttum kurabiye, gitar, cümle, kalem
HaYaL Daimi Üye Üye 1 Temmuz 2010 #196 Kalemi aldım elime bir elimde de kurabiyem , gitarımın telleriyle başlayan bir cümle geçti içimden 😀 sevda,su,patates,minder
Kalemi aldım elime bir elimde de kurabiyem , gitarımın telleriyle başlayan bir cümle geçti içimden 😀 sevda,su,patates,minder
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 16 Ekim 2010 #197 sevda,su,patates,minder Kız sevda mindere oturda su da ıslı patatesleri soy.. bide sana zahmet kızart ketçap mayonez ekle 😀 kedi - şarkı - güneş - dondurma
sevda,su,patates,minder Kız sevda mindere oturda su da ıslı patatesleri soy.. bide sana zahmet kızart ketçap mayonez ekle 😀 kedi - şarkı - güneş - dondurma
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 16 Ekim 2010 #198 şarkı söylerken aklıma burcu güneş geldi birden güneşlenmek geldi içimden bir de baktım dondurmacıı aldım dondurma nankör kedii aldıgı gibi dondurmayı kaçtı... mavi-aşk-takvim-eylül
şarkı söylerken aklıma burcu güneş geldi birden güneşlenmek geldi içimden bir de baktım dondurmacıı aldım dondurma nankör kedii aldıgı gibi dondurmayı kaçtı... mavi-aşk-takvim-eylül
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 1 Kasım 2010 #199 mavi-aşk-takvim-eylül Takvim eylülü gösterirken ben mavi düşlerde aşk yaşamaktaydım.. yorgun - sevgi- gözyaaşı- soğuk
mavi-aşk-takvim-eylül Takvim eylülü gösterirken ben mavi düşlerde aşk yaşamaktaydım.. yorgun - sevgi- gözyaaşı- soğuk
sudembeyaz Daimi Üye Üye 1 Kasım 2010 #200 gözyaşım dinmiyo sevgim içime sığmıyo havalar soğuk bedenim yorgun ayrılık_aşk_umut_zafer