evt kızlar sayenizde toparlanıyorum yavas yavas, faceimi kapatmıstım zaten hemen olay günü kimse bişi yazmasın üzülmeyeyim die, cepten hemen kapattım, eşim de bir faceini kapatmıs dondurmus, cünkü onda evli yazıyordu, diğeri de işyerinin faceiydi, onun şifresini değiştirmiş, resimler yüklemiş, hiçbir resimde ben yokum, o face de evli de yazmıyor, utanmadan bugün ortak bir arkdasımız aradı beni gecen kız arkadasıma tel actırmıs özlem nasıl oldu sor cok merak ediyorum demiş, bu ne perhiz ne lahana tursusu, ben de söyle canım sağolsun düşünmesin bosuna cok iyiiyiim gerçek ailem yanımda rahatım dedim. nafaka para almıcam diodum ama bu pislik bu kadar rahat kurtulmamalı, her hakkımı isticem, o bunu haketti, daha özür dilemek yerine, yeni face derdinde paşam, olan bana olmus yazık 7 senelik emegime yazık, kendimi unutmusum gururum kalmamıs, mutsuzluğumu normal saymısım, hatalarını doğru bilmişim, yazık baana yazık, tüm gerçeklerimi şaşırmısım, ben neymişim ne olmusum, dirilme kendine gelme zamanım gelmiş, ben toparlanınca yavrumda huzur bulucak, ben yas tuttukca meleğimde üzülüyor, kızım için kendim için ve düşmanım olan eşim ve ona kız ayarlayan arkadaslarına inat ayağa kalkma zamanım gelmiş,aglamanın ne bana ne kızıma faydası yok, lohusalığım bitince hemen namaza baslıcam, kendimi dine vercem, Allahıma sıgınıcam, beni bir an önce bu koynumdaki yılandan kurtarsın die dua edicem, meğer aynı evde aynı yatakta bir düşmanla yasamısım yıllarca,yazık cok yazık