arkadaslar daha önce 2 defa düşük yapmıstım hamileliğimin ilk aylarında, sonra ameliyat oldum, uzunca süreler bekledim, bir sürü sancı cektim,psikolojim mahvoldu. cok şüküür ekim ayında hamile kaldım, burdan bir coğunuzla dertleştim, yavrum ilk 3 ay düşmesin diye hergün yalvardım Rabbime, doktor sürekli istirahat verdi hep yattım hamilelikte calısmadım, yattım sıkıntıdan patladım, ama herseye ragmen melek kızıma hersey değerdi, korktum esyalarını alamadım, ama 7.5 ay oldu bebeğim artık basladım esyalarını almaya, herseyini ama herseyiini aldım tek tek, dalin sabunlar aldım, makina da herseyini yıkadım tek tek herseyini ütüledim, dünyanın en güzel ütüsüydü o, dolabıma tek tek yerlestirdim, bebek arabasını evde arada sürdüm, battaniyesine sarıldım, tulumuna sarıldım sarıldım uyudum, cok mutluydum çokkkkkk, 2 temmuz sabahı hersey iyiydi benim için, tansiyonum biraz yüksekti, ilac aldım bolca, azcık yemek yedim bebeğim hareket ediyordu,kafası elime geldi, oksadım oksadım oksadım, huzurla gittim uyudum, cünkü yarın 3 temmuz eşimin doğum günüydü, ona hediye alıcaktım, saat aksam üstü 4.5 da aniden suyum geldi, hemen eşimi aradım, eşim geldi, hastaneye yetiştik, tam 1 saatlik yol vardı aramızda hastaneyle, sansıma doktorum yoktu baska doktora girdim, bebeğime baktı acılmam yokmus, catım darmıs, bebek kakasını yapmıs, ama hareketliydi bebek, doktor beni nst ye gönderdi, eger bebek iyiyse bekleyecektim acıkmayı sezeryana alıncaktım, eger kötüyse beni hemen alıcaklardı sezeryana, nstye girdim, o kadar sevincliydim ki sanki doğuma değil gezmyee gidiyorum, ohhh ohhh diyordum, dualar ediyordum, nst de bir o hemşire geldi bir o hemşire kimse bişey demiyor, bagırdım bebeğim iyimi die,ii diyorlar ama sonra doktoru cağırdılar, ultrason cihazı geldi, ben durun bunaldım dedim, ama hayatımda hiç o kadar bunalmamıstım,klimayı aactılar, neyse doktor baktı baktı ses yok baktı baktı ses yok, ve bir laf KONUSMAMIZ LAZIM dedi, eşim ne oldu dedi, BEBEK ÖLMÜŞ dedi, eşim bu olmamalı dedi, kendimi sedyede vurdum heryere , 9 aylık yavrum artık yoktu, az sonra doğuma giricek ve kundakta yavrumu değil, kefende alıcaktım kızımı, nasıl dayanırdım buna,benim bebeğim olmayacakmı, cok moralim bozuk çokkk, bana ne olur bir akıl verin ne yapayım nasıl dayanayım bu acıya...