kocam evi terketti...
arkdaslar bir coğunuzun bildiği gibi 15 gün önce 3. bebeğimi kaybettim hem de doğumdan sadece 10 dakka önce, sezeryanla doğum yaptım yani hala lohusayım, ben üzüntüden psikiyatrislere giderkeen kocam biri arkdasım diğeri de baska bir kızla bulusmus beni fiziken olmasa da gene de aldatmıstı. neyse buğün annem babam evdelerdi, anneme eşim ali demişki kızın biri bana mesaj attığı için özlem yani ben bana kızmıs demiş,bosanmak istiyor benden demiş, mesaj atan kızda eşime aylar önce aaskını itiraf etmiş evime gelen yemeğimii yiyen benle dısarı cıkan kızın biri,gel de delirme yani, neyse ben derdimdeyim eşimde utanmadan o kızı baska bir isimle teline kaydetmiş ve gecenin 1inde ölen kızımla ilgili mesajlasmıslar sanki o kız zerre üzülmüş gibi beni en cok deli eden de bu, benim yavrumun acısını kız resmen kullanıyor,eşimde buna izin veriyor, neden baska isimle kkaydettin deyince de ne yapayımm cok rahatsız edior sen kızma die yaptım dior. neyse kocam evin anahtarlarını bırakmıs, annem babam evdelerken eşyalarını toplamıs ve sanki suclu benmişim gibi evi terketmiş, psikiyatristim suan bekle dava acma dedi en az 1 ay acın bi sakinlesin sonra karar ver dedi, bu kadarı ayıp değil mi ya bana, hem aldatıldım hem terkedildim