Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

canm Allah bebişlerini sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin inşallah.bende de kist var klomenin 2.ayında oluştu doktorum klomene ara verip kist için tedaviye başlattı.adetinn 4.günü gel demişti kistlerin gitmişmi diye bende gidemedim ogün şimdi bi sonraki adetimi beklicekmişim.adetin 4.gününden başka gün görünmüyomu bu kistler anlamadım.bi ay boşa gitcek.bende doğal yollardan denicem artk bu ay.Allah verecek olursa kistler varkende verir işte.sen klomenle çatlatma iğnesi kullanıyomuydun.benim yumurtalarmda çatlamıyo iğne oluyodm.iğne olmadan bu ay hamile olabilirmiyim bilmiyorum.kafam karıştı iyce.doktorum bana zaman kaybettiriyo gibi geliyo başka doktora gitmeyi düşünüyorum.

selam meleklerim nasılsınız bakalım uzun zaman oldu ben girmeyeli sizleri öslemeişim.annemlerin yanına gitmiştim.hemde doktora çıktım ama eşim yüzünden bu geç kaldık klomene devam etmek için.adetim bittikten sonra gittimiştim.
anlayacagınız çok agladıgım bi oldu bu ay benim için.
inanaın klomenin faydasını daha da farkettim bu ay gecen ayki yumurtalarımla karsılastırdım ultrason resimlerini aynı zamna olmasına ragmen 1.4 cm bi gelişme vardı.eşimi bu yüzden çok kızdım ama ne çare elden gelen bişey yok anlayacagınız bi ayı çöpe attık ama allahtan ümit kesilmez tabiii
<!-- google_ad_section_end -->

yok canım doktorun haklı.bende adetim bittikten sonra gitmiştim adetin ilk üç gelmeliydin dedi. bana sen çoçuk istimiyormusun tatlım deyince çok kötü oldum.ama eşimin kabahati bizim bi ay bosuna gitti gibi.kistle adetliyken görünüyo ufaksa bile klomene devam edsrsen kist daha da büyüyor o yüzden.

senein adına sevindim canım gelecek ay inşallah hamiş kalırsınnn
ah canım senin adına çok sevindim. sag salim eline almak nasip etsin rabbim bebişleriniiii.
canım bende doktordan habersiz kullanmak istedim.ulrasonda kist çıkmamıştı.ama cesaret edemedim.ama kesin eminimki beneim yumurttalıkların kendiliğinedn zor gelişecege benziyor.senden hgüzel haberi duyunca keske kullansydım dedim...

amin canım ya.tek sıganagımız o zaten.ilaöların yan etkilerinden korkuyorum ben aslında.hayırlısı bakalım

rabbimden hayırlısı hiç belli olmaz tatlım

sağolun kızlar doğru aslında kist varken kullanmamak gerekiyo ama kullandım 2. ay hamile kaldım 2 ay deniyecem olmazsa bırakacam demiştim çok şükür oldu ben çatlatma iğnesi kullanmadım ovulasyon testi almıştım mutlaka alın tavsiye ederim ovulasyon testinde pozitifi gördükten 24 saat sonra 48 saat önceki zamanı iyi değerlendirirseniz nasipse olur🙂)) bu duygu umarım isteyen herkese nasip olur

Ben de yumurtlama tedavisine başlıyorum. Adetimin 3.günü bugün doktora gittim. 4 cmlik bir kistim vardı adetle atmışım çok şükür. Klomene başlayacağım 2 gün sonra. İlaç bittikten 2 gün sonra gel dedi doktorum. 6 aydır falan olmadı hamile kalamıyorum. İnşallah bu işe yarar.Çatlatma iğnesi yapar mı yapmaz mı bilmiyorum. İlişki konusunda bir şey demedi bana. 34 günde bir adet görüyorum. Bakalım neler olacak. Stres yapmıyorum artık. Önce Allahıma sonra doktoruma güvenicem. İnşallah ben de sizlere bir gün mutlu haber veririm. Benim de mis kokulu bir meleğim olur...

Öncelikle hepinizin berat kandilini kutlarım.. benim klomende ilk ayım normalde adetim hep düzenlidir bugün olmam gerekiyor ama şuan için bir şey yok,çok belirgin bir ağrıda yok sadece kendimi halsiz hissediyorum dua edin hayırlısı olsun.10gün önce doktora gitmiştim 19mm lik yumurtam çatlamıştı bir hafta sonrada rahim duvarının kalınlığına baktı çok şükür oda normaldi artık sabredip beklemekten başka çarem yok sizlerden dua bekliyorum..

Öncelikle hepinizin berat kandilini kutlarım..
artık sabredip beklemekten başka çarem yok sizlerden dua bekliyorum..

Senin de kandilini kutluyorum canım. Dualarım seninle. Elbet anne olmak hepimiz gibi senin de hakkın. Umarım bu duyguya en kısa zamanda kavuşursun. Tedavin olumlu sonuç verir. Kendini sıkma ve bekle bakalım.