Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

gamiş merhaba nasılsın bende klomen kullananlardanım gecikme yapabiliyo canım bendede 4gün geciktirmişti eger test yapmadıysan bi kaçgun daha bekle derim hayırlısı olsun inşallah...

Kızlar regli oldum🙁 ama kısmet böyleymiş..sizlere sorum rahim filmi ne zaman çektiriliyor? birde sizce 2.kez klomen mi kullanayım yada gonal f iğne mi olayım çok karasızım..klomenin ortalama bir etki süresi var mıdır yoksa vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine mi gitsem?

sağol Ayşeciğim ne zor bir durummuş,hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu hiç düşünmemiştim...sen şuan tedavinin hangi aşamasındasın? hepimiz için hayırlısı

sağol Ayşeciğim ne zor bir durummuş,hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu hiç düşünmemiştim...sen şuan tedavinin hangi aşamasındasın? hepimiz için hayırlısı
evet canım hiçde kolay değil artık hamile kalmak ben 5.ci ayım klomende 6ay kullanıcam işte daha sonra eger kalamazssam aşılamaya geçicez ben daha önce dış gebelık gecırdım ve ondan sonra olmadı işte rahım fılmı cektırdım tek tüpümün biri tıkalı işte bakalım hayırlısı kaç yıllık evlisin...

iki yıllık evliyim bir yıldırda istiyoruz,ama kısmet olmadı benim ve eşimin tahlilleri temiz çıktı en son rahim duvarına bakıldı oda normal bi rahim filimi çektirmedim ama çok korkuyorum sen kaç yıllık evlisin

iki yıllık evliyim bir yıldırda istiyoruz,ama kısmet olmadı benim ve eşimin tahlilleri temiz çıktı en son rahim duvarına bakıldı oda normal bi rahim filimi çektirmedim ama çok korkuyorum sen kaç yıllık evlisin
bende 2bucuk yııllık evliyim canım hayırlısı olsun hakkımızda rabbim ne zaman yazmışssa o zaman olur sadece bizler zamanını bekliyoruz rahim filmini de cektir inşallah bi sorun cıkmaz canım...

slm bende klomen kullanıyorum bu ayilk ama 2 sene öncednde kullanmıştım kolmen adetinizide düzenliyor benim 28 gunde bir olurdum 30 gunde bir olmaya başladım ve hala aynı bakayım buay bende ne olcak bide benim adet agrılarımı hafifletmişti hatta 3 gun boyunca agrırdı karnım sadece ilk gun hafif agrıyordu gerci benim daha cok var adetime 6 temmuz buraya yazarım yine belirtilerimi.....allah herkesi cocuk nasip etsin bana tabi dua edin kızlar....

kızlar mrb.bayağı oldu ben girmeyeli.bende geçen ay ilk defa klomen kullandım ve hamile kaldım.kist falan mı oldu acaba diye düşünüyordum çok kasık ağrım mide bulantım vardı hamileymişim oysa.fakat öğrendikten 5-6 gün sonra düştü.bu ay yine klomen kullanıyorum.ben çatlatma iğnesi olmadım kendi çatlamış 1 tane yumurta gelişmişti zaten.eğer sorun sadece yumurta gelişimiyse korkmayın oluyomuş ben geçen ay onu gördüm ama tutunamadı.kısmet bu ay yine kullandım klomeni 5 gün cumada yumurtalara bakıcak doktor adetin 13.günü inşallah bu ay da gelişir.allahım hepimize nasip etsin inşallah..

Geri